Хиляди абитуриенти огласиха града под тепетата. Елитните гимназии на Пловдив празнуват 24-ти май и изпращат шумно и тържествено годините на училищен живот.

Зрелостниците от Английската – Езикова гимназия „Пловдив” и Търговската гимназия се появиха по изключително интересни, екстремни и забавни начини пред Новотела в Пловдив, където тази вечер ще празнуват завършването си.

Спортни модели коли, 5-метрови лимузини, класически лади и рев на мотори огласиха пространството пред хотела. Един от абитуриентите се появи в компанията на седем рицари, а зрителите посрещнаха атракцията с аплодисменти. Някои от зрелостниците пък направиха истинско шоу с пристигането си, като се качиха на капака на автомобила и започнаха да танцуват под звуците на балкански ритми.

Мъжката част от абитуриентите бяха заложили на семпла визия, като се появиха в класически костюми в тъмната гама. Дамите от друга страна показаха най-различни стилове и визии. От къса шарена рокля, до дълга, черна и елегантна рокля, всяка една от тях изразяваща себе си.

Група деца отвлякоха и биха момиче, то изпадна в кома

Елеонора Иванова - една от красавиците, победили конкуренцията в "X Faktor" - "4Magic", заложи на червена дълга рокля, с цепки и бежови обувки с висок ток и платформа.

Зрелостниците споделиха пред TrafficNews, че смятат, че представянето им на матурите е било достойно и си пожелават да бъдат здрави, успешни и разумни хора, които да допринесат за един по-добър и по-мъдър свят.