Областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев обяви, че ще организира важна среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството - Андрей Цеков. 

"Ще поискам и среща с министър Цеков, за да може и неговия екип да дойдат на място в Пловдив и да се запознаят с проблемите на града. Каня ги на среща в Пловдив с бизнеса и обществеността, за да може всички текущи проблеми да бъдат разрешени. Има много въпроси свързани с нашия град, които трябва да решим. Тази седмица ще изпратя официална покана на министър Цеков и неговия екип да дойдат в Пловдив. Става въпрос за въпроси свързани с околовръстното, водоснабдяването, много са нещата и те всички са свързани с Министерството на регионалното развитие и благоустройството", заяви областният управител на Пловдив Илия Зюмбилев. 

Той добави, че е много важно до края на годината да бъде пусната обществената поръчка за стадион Локомотив, защото се рискува да бъдат изгубени средствата за стадиона. 

Областният управител Илия Зюмбилев инспектира "Лаута", няма забележи за стадионаДо края на годината трябва задължително да бъдат пусната обществената поръчка за централната трибуна, защото парите могат да бъдат изгубени