Абитуриентки си подаряват роклите, за да помогнат на бедни момичета да изживеят един приказен бал. След като ви показахме роклята на 24-годишната Надя, която очаква някое момиче да я облече за един от най-запомнящите  си мигове и други момичета се свързаха с нас, за да подарят своите бални облекла.

Балът определено е момент в живота, който трябва да бъде запомнен само с хубави спомени, но за съжаление не всички момичета могат да си позволят да се пременят като принцеси. За да сбъднат мечтата им пловдивските момичета се свързаха с нас.

"Да направим едно добро дело - да накараме няколко момичета да се усмихнат", това са съобщенията, които получаваме на нашия редакторски имейл със снимки на абитуриентските рокли.

"Бих искала да я подаря на момиче, което се нуждае от такава за своя бал. Роклята ми стои в гардероба от 2010 г., няма никакви следи от обличането й за няколко часа. Носена е на химическо чистене и е в найлон. Ако момичето, което се нуждае от роклята не е от Пловдив, ще я изпратя по Еконт за моя сметка на адрес, който остави.
Благодаря Ви за възможността да я подаря на нуждаещо се момиче!" пише Даниела Щерева.

Росица Жорова също изпраща снимки на тоалета си от абитуриетската вечер. Той е в три част и с панталон. "за дребно момиче е", уточнява дамата.

 

Ако познавате момичета, които не могат да отделят пари за скъпите рокли, прически, обувки и всички аксекоари покрай този ден може да се свържете с нас на нашия редакционния ни телефон: 0700  10 248 или на имейл: redaktor@trafficnews.bg

 

                       
          

Други рокли, които пловдивските момичета подаряват може да видите тук!


Още новини ТУК

TrafficNews.bg