Инвеститорите на "Regatta Park West", вчера направиха първа копка на нов жилищен комплекс в района на Гребна база. Regatta Home продължава успешно развитието на бранда, запазвайки неговия дух с допълнителни функции.

 

Проектът е съвместна инвестиция на ливанският Platinum Invest Holding съвместно с реномираното архитектурно бюро "RT Consult". След като разби бутилка шампанско в греблото на багера, изпълнителният директор на холдинга Мишел Ел Асмар сам се качи в кабината и направи първата копка за бъдещата сграда. Бе отслужен водосвет, на който отец Иван благослови всички присъстващи, проекта и пожела здраве и успех на хората, ангажирани с реализацията му.

Трите нови три сгради са в район с ниско строителство, като в съседство има само къщи. Както и първият проект, този също е близо до Гребната база, но в по-зелена и спокойна среда. Освен трите жилищни сгради, комплексът ще разполага с голям двор, външна тренировъчна зона, обща зона за барбекю и камина,  луксозна бизнес лаундж зона, изключително за собствениците на апартаменти, напълно обзаведена и оборудвана за работа и срещи.

 

Международен инвеститор: Недвижимият имот остава сигурна инвестиция, не чакайтеСлед успеха на първия си проект, Platinum Europe стартира изграждане на втори жилищен комплекс до Гребния канал