Магазин отнесе най-сериозната административна санкция- „принудително запечатване”, след проверка на НАП. Обектът се намира в село Рогош.

Агенти на приходната агенция са посетили магазина. Първоначално те не се легитимирали, а са направили контролна покупка – кексче за 40 стотинки. Предавайки артикула и касовата бележка обаче, данъчните са открили нередности.

В бона не фигурирали задължителните реквизити - наименование на стоката,количеството и стойност по видове закупени стоки. Служителите на НАП се легитимирали и започнала пълна проверка.

Данъчните съставили акт на фирмата, стопанисваща магазина,  а след законовия период било изготвено и наказателното постановление. Дружеството било наказано със най-сериозната санкция, а именно „запечатване”. Поради лекото нарушение, обектът е трябвало да затвори врати само за 2 дни.

Управата са подали веднага жалва до Административен съд. Магистратите обаче не само, че не са уважили молбата за отмяна на наказателното постановление, а и присъдили разходите за делото на глобената фирма.