Продавачът на чорапи Митко очаква 15 000 лева след случилото се в Капана. 10 000 са от египтянина Нурелдин, който му дарява сумата. Останалите 5 000 лева Митко иска именно от адвокат Ивайло Дадански под формата на обезщетение заради нанесения удар с глава в Капана. Това заяви той в интервю пред наш репортер.

Продавачът на чорапи обясни също точно как е възникнал спорът в Капана, както и какво предстои от тук нататък. Вижте целия разказ на Митко във видеото:

 

Припомняме, че 46-годишният адвокат Ивайло Дадански излезе от ареста. Това дни Районен съд – Пловдив. Магистратите наложиха мярка за неотклонение „парична гаранция” спрямо Дадански в размер на 5000 лв. След заседанието наблюдаващият прокурор заяви, че ще обжалва решението на съда.

След инцидента и масовото недоволство на хората Дадански се оплака от заплахи към негови служители и към близките му, а адвокатът му съобщи, че са повредени ключалките на заведението, което е заливано с боя.

Ивайло Дадански е осъждан четири пъти. Три от присъдите са за измама. Бил е в изпитателен срок след условна присъда от 2019 г.