Промоционални цени на диагностични пакети и безплатни изследвания предлагат в лаборатории „Зинвест” до края на март в Пловдив.

Погрижете се за здравето си, доверявайки се на лабораторията, оборудвана с най-съвременна апаратура в бранша. Лаборатории „Зинвест” работят с висококачествени консумативи и реактиви, без компромис с качеството. „Зинвест” са партньори за България на най-голямата лабораторна верига в Европа- SynLab.

Извършват широка гама лабораторни изследвания, а пробите за най-високоспециализирани изследвания от България се изпращат в централната лаборатория на SynLab, която се намира в Германия.

Материално-техническата база и кадровата й обезпеченост, съобразени с европейските и национални медицински стандарти и възможността за непрекъснато повишаване на квалификацията на персонала в България и Германия, гарантират качеството на извършените лабораторни изследвания, както и своевременната и точна диагностика.

Обслужват се и здравноосигурени пациенти и имат договор с НЗОК. Предлагат се платени и профилактични изследвания. Медицински лаборатории „Зинвест” обслужват и лекарски практики, Медицински центрове, ДКЦ-та и болници.

Лабораториите са локализирани в Пловдив, София, Стара Загора, Хасково, Асеновград, Пазарджик и Димитровград.

Вижте специалните предложения на диагностични пакети и безплатни изследвания в лаборатории „Зинвест” за месеците януари, февруари и март:

TSH - 6 лв.

Щитовидна жлеза (базов) - TSH + FT4+ FT3 - 20 лв.

Анти TG + Анти TPO(TAT+MAT)-  24 лв.

Стандартен пакет „Щитовидна жлеза“ TSH + FT4+ FT3 + Анти TG + Анти TPO - 43 лв.

Разширен пакет „Щитовидна жлеза“ TSH + FT4+ FT3 + Анти TG + Анти TPO+Тиреоглобулин - 61 лв.

Липиден профил - HDL-холестерол + LDL-холестерол + триглицериди + общ холестерол - 7 лв.

Базов пакет - Оценка състояние на пациента при вирусни инфекции - ПКК + ДКК, СУЕ и CRP - 9 лв.

Стандартен пакет - Оценка състояние на пациента при вирусни инфекции - ПКК + ДКК, СУЕ, CRP и D-dimer - 23 лв.

Базов пакет - нива на витамини и микроелементи – Витамин D (25 - OH), магнезий, цинк и селен - 99 лв.

Изследването на цинк и селен се извършва в Зинлаб - Германия.

СУЕ-безплатно*

ВНИМАНИЕ - Задължително е да се вземе поне 1 мл ЕДТА кръв. При по-малки количества ЕДТА кръв, изследването изисква редица допълнителни процедури, което прави невъзможно извършването на безплатното изследване!
 
Такса пробовземане 3 лв. Безплатните изследвания НЕ правят изключение.