Несгодите  по булеварда, който бе ремонтиран най-скоро в Пловдив продължават. Читател на TrafficNews ни сигнализира, че от клони се стоварват почти ежедневно от дърветата покрай булевард „Хаджи Димитър”.

„През октомври от „Градини и паркове”  ги окастриха, още тогава живеещите тук им казахме, че оставят много сухи дървета и клони. Резачите и техните  отговорници обаче ни заявиха – не можем да пипаме други дърветата и клони, само тези, които са ни по документи”, разказа нашият читател.

По думите  му по цялото  продължение на булеварда има изсъхнали дървета и клони, като при всеки по-силен вятър се стоварват големи парчета, които по чудо досега не са ударили минувач.

Припомняме, че последният скандал в зоната на булеварда бе за поставените легнали полицаи на велоалеята. Преди това бяха поставени рекордните 77 пейки при 114 заложени при проекта.

По проект: 6 легнали полицаи на велоалеята на бул. „Хаджи Димитър”, но само два за пътяСтроителите „спестили” 40 пейки, проектантите били заложили 114