Камера запечата момента, в който мъж подпалва бръснарско студио в Смирненски. Както вчера TrafficNews съобщи, салонът гори за втори път в рамките на месец. Собствениците на обекта разказаха пред медията ни, че нямат конфликт с никой и не си обясняват каква е причината за умишлените палежи.  

Преди месец салонът пламва, като тогава щетите не са много големи. Този път обаче студиото е изгоряло до основи, заедно с оборудването, а щетите са за над 15 000 лева.

Салонът се намира на ул. „Лерин” 19 в Смирненски, което прави ситуацията още по-опасна, тъй като се намира в жилищна кооперация. За щастие при нито един от инцидентите няма пострадали хора, а огънят не е обхванал апартаментите или съседни сгради през нощта. 

Оттогава полицията няма данни кой би могъл да извършва палежите, като разследването продължава и до този момент.

Сестрата на един от управителите разпространи записи от камерите, в които се вижда моментът, в който мъжът запалва студиото преди месец. Тя апелира за помощ фейсбук потребителите, като ги помоли, ако разпознаят въпросния мъж, да се свържат с нея.

От кадрите се вижда как извършителят излива запалителна течност, а после избухват пламъци. 

При първия палеж мъжът е облечен с тъмно яке, панталон и бели обувки. При вчерашния палеж той отново е дегизиран до уши.

Палежът на бръснарско студио в Смирненски е умишлен, камера запечата извършителяЩетите по обекта са над 15 000 лева

Бръснарско студио в Смирненски горя за втори път в рамките на месецСпоред собственика на салона и двата палежа са били умишлени

Видео: