Ресторант “il Monte” кани пловдивчани на едно изключително кулинарно преживяване с гост готвач шеф Илиян Кустев. Изисканият италиански ресторант се намира в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center, а вечерята ще се състои на 30 януари от 19:30 часа.

Шеф Кустев ще приготви специално за пловдивчани кулинарно изкушение Амюз Буш от картоф с базил, чили и скаморца. Свежа салата, невероятно предястие и кулинарен шедьовър за основно ще предизвикат истински пир за сетивата ви.

Ще се насладите и на неустоим десерт с бисквитена топка, маскарпоне, мисо и шоколад. Вечерята е само с предварителни резервации, а местата вече са ограничени.

Междувременно от 15 до 21 януари в ресторант “il Monte” ще се проведе Pizza Week. Ще можете да се насладите на вкуса на две неустоими пици, възползвайки се от супер отстъпка.

При поръчка на две пици, получавате 50% намаление от цената на пицата с по-ниска стойност. Насладете се на разнообразие от вкусове, прясно приготвени по ваш избор - и това на изгодна цена.

Ресторант “il Monte” в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center предлага превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с изцяло италиански продукти, уютна и модерна обстановка и обслужване от висок клас.

Пиците се приготвят в специална двуетажна фурна, развиваща висока температура, така че да можете да се опитате най-хрупкавите и тънки пици в града под тепетата. Специалните брашна, занаятчийските сирена, колбасите от говеждо месо и зехтина са доставени директно от Италия.

Направете предварителна резервация още сега на телефонен номер: 088 368 84 05