Под засилена охрана и оковани с белезници в Окръжен съд - Пловдив бяха доведени тримата мъже, заловени с голямо количество наркотици в петък в "Северна промишлена зона“. При спецакцията на ГДБОП бяха задържани общо над 20 килограма марихуана на обща стойност 400 275 лева, с цел разпространение.

На паркинг в Пловдив била извършена проверка от служители на ГДБОП на лек автомобил с марка „Ситроен“, управляван от 65-годишният мъж. Арестите са осъществени в района на "Рогошко шосе".  По данни на прокуратурата, при извършените впоследствие процесуално-следствени действия - оглед на местопроизшествие и претърсване и изземване, близо до колата и в нея, са били намерени и иззети 3 полиетиленови сака, в които имало 40 полиетиленови пакета, увити в тиксо.

По досъдебното производство са извършени действия по разследването и са събрани доказателства за съпричастността на тримата обвиняеми към деянието. От държавното обвинение искат най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" и за тримата арестувани.

Очаквайте подробности!