Солиден джакпот на стойност 14 673 лева спечели пловдивчанин в една от най-атрактивните игрални зали в Пловдив днес. В игрална зала Royal Сlub Bushido възможностите за печалба са гарантирани, като днешната поредна голяма награда го доказва.

Всеки клиент може да се сдобие и с персонална клиентска карта, с която да трупа още повече допълнителни бонуси и печалби от двете колела на късмета.

Бонус играта „Lucky Box” в игралната зала изкушава както нови, така и редовни клиенти. Бонус играта се състои всеки вторник, четвъртък и събота.

Във вторник, четвъртък и събота от 20:30 часа, се провеждат дневни томболи, които са с натрупвания и всяка седмица наградният фонд се увеличава. 

Всеки понеделник и сряда и петък има „Дъжд от мистерии”, който предоставя на посетителите на игралната зала възможност за спечелване на различни и атрактивни суми.

Печалбите от томболите могат да бъдат видени на фейсбук страницата на Royal Сlub Bushido където ежедневно се публикува актуална информация във връзка с предстоящи игри и нови попълнения към игралната зала.

Промо игри и ежедневни бонуси очакват гостите на Royal Сlub Bushido, като за редовните клиенти на игралната зала има още бонуси, както и бонус чекове.

Посетителите на игралната зала ще открият последни версии на игрални автомати от водещи марки и производители в бранша. Ежедневните бонуси и седмичните томболи са само част от изненадите, които казиното предоставя на своите посетители.

Клиентите имат на разположение и безплатен бар, предлагащ безалкохолни и алкохолни напитки. Обслужването на високо професионално ниво и приятелското отношение са гарантирани.

Royal Сlub Bushido е разположен в комплекс 7 points, намиращ се на булевард „Санкт Петербург“ 131. Освен игралната зала, посещавайки обектите в комплекса можете да се възползвате и от безплатен паркинг, а само на метри са разположени и най-атрактивните нощни заведения в града.