Глоба по указа за дребно хулиганство ще получат мъжа и жената, сбили се на булевард в Пловдив. По информация на TrafficNews двамата са се споразумяли да не завеждат искове един срещу друг, като дори се извинили взаимно за постъпката си.

Според наша информация, шофьорката на мерцедеса се е движила в най-лява лента по бул. „6 септември” в посока сградата на прокуратурата. Подала е светлинен сигнал - десен мигач, тъй като е искала да се престрои в дясна лента и е изчакала шофьорът на аудито, но той не пожелал да я пусне, като дори щял да я удари с автомобила си и тогава тя го е изпреварила.

Провокиран най-вероятно от това мъжът настига с автомобила си жената, която изчаквала на червен светофар пред прокуратурата. Мъжът спрял зад нея, слязъл от автомобила и се запътил към колата й. Започнал да я обижда, а тя отворила прозореца на колата, за да види какво иска мъжът от нея.

По наша информация точно тогава избухнал скандалът между двамата. Дамата чула, че мъжът я обижда и слязла от автомобила, като тогава той я е блъснал силно, а тя се е ударила в колата. След това тя започнала да се защитава, а при тях отишъл и спътникът на мъжа- негов приятел, който се опитал да ги разтърве, за да не се бият и карат.

След спора водачите се върнали обратно в автомобилите си. Малко след това, на следващия светофар, мъжът се изравнил с жената, свалил прозореца на колата и се извинил за поведението си.

След случката, привикани от служителите на МВР, шофьорите са се срещнали в едно от районните в града, където се изяснили. Двамата поднесли извиненията си за поведението на пътя, но въпреки това ще им бъде възложена глоба по указа за дребно хулиганство.

Дамата е с изкарано медицинско за лека телесна повреда, с навехната китка, охлузен крак, както и пръсната устна.

Припомняме, че Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка във връзка с възникнал спор между водачи на два леки автомобила на бул. „Шести септември“ в централната част на Пловдив. Според изнесените данни шофьорите - мъж и жена, си нанесли удари на пътното платно.  

Проверката е образувана за извършване на хулигански действия при управление на моторно превозно средство. Разпоредено е тя да се извърши от служители на Второ РУ, като срокът за приключването е едномесечен. 

Скандално! Мъж и жена си разменят ритници и шамари на булевард в ПловдивТова се случва след преследване на един от най-натоварените булеварди в града