ВиК ремонтира участъка на улица „Богомил”, който излагаше десетки шофьори в Пловдив на опасност. Припомняме, че живущи в района сигнализираха вчера, че едно от паветата на улицата е пропаднало, а когато са погледнали в дупката, която се е отворила са забелязали, че не се вижда дъно.

Това беше и основната причина, която смущаваше хората, тъй като имаше реална опасност пътят да пропадне, тъй като под него е кухо, а от там минават десетки автомобили.

Добавят, че са подавали сигнали и на телефон 112, но така и не видели екип на място, който да огледа и да обезопаси терена. Вместо това до вчера мястото е било обезопасено от граждани в района, които са поставили торбичка в дупката, за да се избягва от автомобилите.

Действия по възстановяването на участъка бяха предприети чак след като медията ни сигнализира до говорителя на ВиК- Пловдив Йордан Чемишев за въпросния проблем. Той веднага разпореди проверка, като изпрати екипи на мястото, които да проверят случая.

На място бе установено, че няма разположено съоръжение на ВиК- Пловдив на въпросния терен, но въпреки това увериха, че ще възстановят настилката. Читателите ни сигнализираха, че екипи работят на място още от 8:00 часа сутринта за възстановяването на участъка.

Огромна яма зейна под паваж в центъра на Пловдив, ВиК я обезопасиха без да е техен обектПловдивчани сигнализираха, че съществува опасност пътят да пропадне

Сега:

 

Преди: