Ботевград е разтърсен от новината за убитата жена и от последвалото самоубийство на съпруга й.

Рано тази сутрин малкото градче осъмна с новината, че мъжат на убитата Камелия - Людмил се е самоубил. Открит е от полицаите в дома им, рано сутринта.

Според разследващите най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност. Приятел на мъжа разказа пред TrafficNews.bg, че преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си с любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Развръзката от Ботевград: Мъжът, убил жена си, се самоуби! СНИМКИНай-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност

Пред камерата ни хора от града разказаха, че са виждали семейството, били много отзивчиви и разбрани. Имали две дечица – по-голямо момиче и момченце.

Магазинерка сподели, че това е голяма трагедия за града. Не била чувала за слуховете, че убитата Камелия е имала паралелна връзка и именно това е причината за кървавата саморазправа от вчерашния следобед.

"Даже и да е имала, 21 век е, не е това начина, много жалко за децата им", сподели жената.

Комшия на семейството коментира, че е виждал мъжа на няколко пъти, с джип край блока им. Виднъж e бил при убитата жена, в шивашкото ателие, пред което вчера тя бе убита. Не знае обаче да са имали проблеми. Вижте!