Мъжът, който вчера закла жена си в Ботевград, се е самоубил, съобщи репортер на TrafficNews, който е на мястото на трагедията.

Новината за самобийството на 43-годишния Людмил Димитров бе потвърдена от Деян Николов, директор на Дирекция "Сигурност и обществен ред" към ботевградската полиция.

Според разследващите най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност.

Тялото на жената бе намерено вчера следобед на метри от шивашко ателие, в което е работела.

Скандалът между жената и мъжа най-вероятно е започнал още докато тя е била на работа.

Жестоко убийство! Мъж закла жена си на улица в Ботевград и избягаБотевград е блокиран от полиция, 43-годишният нападател се издирва

Според очевидци убийството е станало пред едно от децата на семейството. Дъщеря им е в 7 клас, а момченцето им е на 9 години.

Местните разказват, че двамата са разделени, но не знаели дали мъжът се е изнесъл от общия им дом.

Приятел на мъжа разказа пред TrafficNews, че преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си Камелия с любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Жената била много позитивна и никога не се оплаквала.

Самоубилият се Людмил Димитров пък е с криминални регистрации за хулиганство и средна телесна повреда. Те обаче са от преди години.

До момента на престъплението в полицията не е имало жалби за проблеми или агресия в семейството им.

Какво мислят съседите за случилото се - вижте във видеото:

Конфликта между Людмил и Камелия е заснет от общински камери на улицата, на която се намира шивашкото ателие. "Самото убийството не се вижда на камерите, но конфликтът между мъжа и жената са заснети", обясни шефът на дирекция "Обществен ред и сигурност" в Община Ботевград Деян Николов.