„Караха толкова бързо, че въобще не видях колата, когато тръгнах да се изнасям от кръстовището”, заяви шофьорът на пежото, което се удари тежко с хюндай на булевард „България” до Панаира.

Мъжът бе изключително афектиран, като обясни, че всичко е станало за секунди. След като двете коли се ударили, хюндаят се е ударил в стълб, а оттам е продължил движението си около 40-50 метра. През това време единият от пътниците в колата е изпаднал. Като най-вероятно е бил без колан.

По цялото трасе има разпилени части и стъкла. По думите на шофьора на пежото, освен изпадналото момче, е пострадал и шофьорът на другата кола. Първоначално той отказал да бъде прегледан, но след това е бил откаран с линейка към спешното отделение. Според единия от участниците в мелето, водачът и пътниците в хюндая не са на повече от 20 -25 години В момента се очаква да се направи втори оглед на местопроизшествието, а пострадалите младежи минават изследвания в болница.

Двама души са пострадали при зверския удар до Панаира СНИМКИДвете коли са се ударили толкова силно, че са на 50 метра разстояние една от друга