Улица в Район „Северен” , която влезе в ролята на обходен маршрут, докато Брезовско шосе е в ремонт, продължава да плаши пловдивчани, които сигнализираха до TrafficNews.  След десетки обаждания  от тяхна страна в общината и на 112, подобрение по  казуса няма, а напротив,  положението на улица „Полет” става все по –зле.  По думи на шофьори кратерите нарастват, като проблемът на улицата не са само в дупките. След изминалите дни, в които времето беше дъждовно, улицата придобива вид на море.  Именно тогава се появява и рискът от инцидент, защото водата покрива дупките, които тайно дебнат гумите на автомобилите.

Буквално пловдивчани са принудени всекидневно да почупват автомобилите си, защото по думите им другият  маршрут- Брезовско шосе също е в окаяно състояние и не е добра алтернатива на минаване.

TrafficNews  вече разговаря относно темата с кмета на район „Северен”  Венцислава Любенова . В предходния материал тя заяви, че, за да бъде възстановена настилката се изисква бюджет, като е заложила приоритетни предложения от граждани, за които голяма Община все още не е ясно дали ще отпусне нужния бюджет.

Обход на Брезовско шосе осеян в дупки, автомобили нагазват в тях заради огромни гьоловеОт отдел "Екология" са констатирали 13 опасни дупки по трасето