Танцово студио „Magnifique” организира отново Благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство.

Събитието ще се проведе на 27-и април 2024 г. от 20:00 ч. в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей - Пловдив. Присъствието е само с покани. Всички събрани средства ще бъдат дарени в подкрепа на развитието чрез изкуство на деца, лишени от родителска грижа.

„Обещахме си това събитие да се наложи като традиция, защото вярваме че децата са най-голямото богатство. Изключително сме благодарни, че успяваме да го реализираме за втори път - този път с подкрепата на Община Пловдив, под егидата на кмета Костадин Димитров“, заяви творческият организатор Нора Маршаха - ръководител и хореограф на Танцово студио „Magnifique“ в Пловдив.

Водещи на събитието ще бъдат Инна Пепеланова и Владимир Василев.

Специално участие в програмата ще вземат част от възпитаниците на танцовото студио, ученици от балетните и музикални специалности към НУМТИ „Добрин Петков”, артисти от Опера Пловдив, Стилиян Дерменджиев – цигулка, Ралица Ботева – клавир.

„С тази прекрасна инициатива искаме да помогнем на тези деца да се докоснат до изкуството, да направят своите първи танцови стъпки, което за някои от тях може да се окаже професионалния път на развитие занапред. Нека заедно направим този пролетен бал незабравим за всички участници и оставим следа от доброта и обич в сърцата на децата“, призоваха организаторите.