Бутат къщата с „вградено” улично осветление в Араман Махала. Това обяви кмета на район "Северен" Ральо Ралев пред репортер на TrafficNews.bg. Собствениците на абсурдната постройка живеят в Германия, а за строителството се грижат техните родители, които работят в печатарница в Кършияка.

 „Не за първи път имаме проблем с въпросната къща. Преди време се сблъскахме отново със същия проблем -  собствениците строяха извън разрешението им. Тогава бутнахме постройката , но сега явно са направили втори опит и за издигнали триетажна сграда”, коментира Ральо Ралев.

Съставен е акт и собствениците са уведомени, че сградата е незаконна и ще бъде бутната. В момента в махалата има и екип на полицията.

До сиганала за къщата се е стигнало след сигнал на местен полициай, който е бил да връчва призовки в махалата, Той е забелязал нередността и е сигнализраил до началника Трето районно, който от своя страна е сигн до кмета. Все още не е ясно дали ромското семейсктво е използвало и тока от стълба.

Полицаи от 3 РУ са забелязали странната конструкция.Те я показали на шефа си Никола Симов, който веднага препратил сигнала към кмета на „Северен”.

Подробности - вижте във видеото на ТРАФИК ТВ: