Два столични квартала днес ще са по-зле и от Перник, където има режим на водата. На сухо заради ремонти ще останат по-голямата част от "Горна баня" и "Витоша". Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. „Буря“ кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Карпузица“ -  ул. „Ива“
кв. „Горна баня“  –  ж.п. линия  „София –Перник“,  ул. „Ехо“, ул. „Извор“,  ул. „Топло изворче“, ул. „Вечерница“,  бул. „Никола Петков“,  ул. „Георги Богровски“,  ул. „Планиница“,  ул. „Лотос“
ул.  „Гръстниче , ул. „Урал“,  ул. „Градище“, ул. „Синьо езеро“,  ул. „Дон“, ул. „Подлозище“ 
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Горна баня“ ул. „Николай Хрелков“ ъгъла с бул. „Никола Петков“.

Тази сутрин във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Чавдар Мутафов“ в квартал „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Иван Пейчев“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.