21-годишният Георги е водачът, помлял пет коли в Тракия. Както съобщихме пиян шофьор помете пет автомобила рано тази сутрин. Инцидентът е станал около 4.30 часа. Виновният водач е на 21 години и е карал рено меган с бургаска регистрация. Най-вероятно се е движил с над 100 км/ч.

Един от пострадалите в мелето в Тракия: Теглих кредит, за да си купя колата

В колата е имало и още едно младо момче, като двамата са откарани в болница, без опасност за живота. Шофьорът е със счупена челюст, а алкохолната му проба е показала 0.96 промила алкохол в кръвта.

До момента младежът има 5 установени нарушения. Има два административни акта по закона за движение по пътищата и три фиша. Последното му нарушение е било преди 4 месеца, отново в квартал Тракия, за неспазване на пътни знаци.

21-годишният шофьор се казва Георги Т. Георгиев, съобщава Флагман. Той е с различни наранявания в зоната на лицето и далака.

Четири от петте пострадали превозни средства подлежат на ремонт и вероятно отново ще бъдат в изправност. Лекият автомобил на Златка Терзиева обаче е изцяло потрошен и освен за скрап не може да бъде използван за друго.

Жената разказа, че е инвалид. Има множество заболявания и автомобилът й е бил единствената помощ, за да може да се придвижва, когато е необходимо. 

Инвалид остана без автомобил след мелето в ЖК "Тракия"Водачът бил с 0,96 промила, спътникът му също е откаран в болница