Петима непълнолетни са отведени на разпит в пловдивската полиция и дават показания за побоя над 15-годишния Румен. Продължават издирвателните действия и установяването на другите, участвали в побоя. Ще бъде направено и разпознаване между Румен и нападателите му.

Ще се разследва кой и до каква степен има съпричастност към зверството. Задържаните ще бъдат арестувани за 24 часа, ще има още футболни фенове с белезници тази нощ,съобщава БЛИЦ.

TrafficNews.bg припомня, че фенове на "Локомотив" пребили 16-годишния младеж в плодивско заведение. Организирана агитка от 30 фенове е нападнала няколко младежи, които били в заведение до букмейкърски пункт.
15-годишният Румен Койчев е пребит до безсъзнание пред заведението, без да е предизвикал агресията. Момчето си е глътнало езика. Спасил го е непознат мъж. Нападателите са успели да избягат.

„Това е зверско, не мога да обясня тази агресия, да видиш човек в кръв и безсъзнание и да продължиш да го биеш, какви майки са ги раждали тези деца”, разказа пред TrafficNews.bg  майката на Румен – Искра.


Още по темата вижте тук! 

TrafficNews.bg