Пловдивският клуб по борба АСКБ „Тракиец” също ще се включи в кампанията „SOS! Час внимание!” в събота в Пловдив. Над 10 деца от клуба ще посетят домовете на възрастни хора, за да им помогнат, да ги изслушат и просто да си поговорят с тях.  Деца и от Спорното училище „Васил Левски” ще вземат участие в кампанията за втори път. Учениците споделят, че при посещението в Старосел и Борец са се почувставли истински удовлетворени от постъпката си.

Децата отделят един час от деня си, който могат да пропилят в заведения или магазини. Един час в който ще стоплят дома и сърцето на един възрастен и самотен човек.

Всеки, който желае да помогне и да отдели един час и от своето време е добре дошъл. Кампанията ще стартира от 10 часа в събота - 13 декмември. Мястото на срещата е сградата на Българския Червен Кръст на улица "Кра Кра"№6. 

Повече за кампанията може да НАУЧИТЕ ТУК!

Припомняме ви, че в последната кампания „SOS! Час внимание!” се включи и певицата Ивана,която измерва кръвно налягане и кръвна захар в селата Борец и Главатар, видео може ДА ВИДИТЕ ТУК!

TrafficNews.bg