Започва набиране на доброволци за мащабната кампания „SOS! Час внимание!”.  Тя ще се проведе на 13 декември, събота, в Пловдив.  Кампанията за първи път ще е бъде в  града. Досега служители на компанията „ТРАФИК СОТ” съвместно с Българския Червен Кръст са посетили десетки села в област Пловдив и са се срещнали с  над 1500 възрастни хора.

Идеята  е всеки да отдели един час от времето си на един възрастен и самотен човек. Да покаже грижа и внимание, да изслуша болката му и да му даде искрица щастие. Тези хора са трудно подвижни, самотни и имат нужда само да поговорят с някой. В някои от случаите децата и близките им са в чужбина, а в други изобщо нямат такива.

Бабите и дядовците прекарват деня си като затворници между четири стени и се радват само да чуят нечии глас. Всеки може да отдели един час от времето си, за да зарадва един възрастен човек.

Всеки, който желае да се запише или да получи повече информация може да се свърже с нас, като ни пише на: o.daskalova@trafficnews.bg ,както и на страницата https://www.facebook.com/soschasvnimanie?fref=ts

Отделете час внимание!

Още за кампанията „SOS!Час внимание!”  ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg