Бременна жена, която е управлявала сивата хонда, е причинила катастрофата на ул. "Победа" в Кършияка, предаде репортер на  TrafficNews.bg. Преди 40 минути 4 автомобила бяха помлени в мелето. Участниците са БМВ, Рено Клио, Опел Зафира и Хонда. БМВ-то и клиото били спрели в задръстване на булеварда, когато водачката на реното видяла в огледалото хондата, която летяла към нея. 

"Опитах се да мина вдясно, но там имаше други спрени автомобили" , разказва шофьорката. Тя само успяла да натисне спирачките и хондата се забила в нея. При зверския удар хондата минала през мантинелата и влязла в насрещното, където се забила в "Опел Зафира".

За щастие всички участници в катастрофата са без сериозни травми. Бременната жена е откарана с линейка в болницата за преглед. В зафирата е пътувала майка с две деца, като едното си ударило главата в предното стъкло, но за щастие е без сериозни наранявания. 

Движението по "Руски" и "Победа" е изключително затруднено заради пиковия част и катасатрофата. TrafficNews.bg съветва водачите да се движат внимателно , а по възможност да изберат алтернативен маршрут. 

Още за катастрофата четете ТУК!

 TrafficNews.bg