Августина Павлова – момичето, за което се предполага, че е заснета на охранителна камера да краде от аптека в центъра на Пловдив, лично се обади тази вечер на редакционния телефон на TrafficNews.bg и разговаря с дежурния редактор. Тя помоли да свалим новината, тъй като не било вярно, че лицето на кадрите е тя. Ние й предложихме да дойде в редакцията, за да изложи пред камера твърденията си, но Августина отказа с думите: „ Няма да ви вдигам рейтинга!”

Форумите са пълни с коментари, че момичето на кадрите от камерата е Августина. 

"СПОДЕЛЕТЕ!!!! Нагла крадла най-спокойно краде в аптека в центъра на Пловдив!!!! Моля споделете, който има информация за нея (познава я или знае коя е) да се свърже с мен!!!! ДА НАМЕРИМ КРАДЛАТА!!". 

Този призив публикува в YouTube служител на пловдивската аптека "Дара". 

Вижте как момичето от видеото тихомълком си "взе" няколко неща от щанда ТУК!

TrafficNews.bg разкри самоличността на издокараната крадла, която прибира продукти от щанда на аптеката. Това е Августина П.- служителка в компания за телекомуникации. Младата дама живее в Мараша и според запознати госпожицата няма сериозни финансови проблеми. Напротив- пловдивчанката има връзка със сина на заможно семейство, което притежава фабрика за обувки. Самата Августна се оказа, че е изтрила страницата си във фейсбук.

Оставаме на властите да изнесат официалната информация за това, кое е лицето от охранителната камера.  

Вижте как момичето от видеото тихомълком си "взе" няколко неща от щанда ТУК!

TrafficNews.bg