На 30 юни 2020 година, Юпитер и Плутон навлизат в период на изравняване в трети дом на Козирог. Такива съвпади на двете планети се случват на всеки 13 години.

Тази поредица от съединения Юпитер и Плутон през 2020 година се проявява не един път, а три пъти. Първият конюкт бе през 04 април тази година, следват още два, на 30 юни и 12 ноември 2020 година.

При това разположение на Юпитер и Плутон дават възможности на хората да бъдат напористи и упорити, но в същото време и безмилостни във всяко едно отношение. Имайте предвид, че при тези съвпади може да бъдете обсебени от фанатични идеи, които да ви отведат до редица конфликти. През този период се дава възможност да се изграждат мостове - въвеждане на приятелски взаимоотношения по пътя на сприятеляването, вместо да се проектират врагове.

Всяко наше деяние, добро или зло ще бъде поставено на везните, чиито наставници ще бъдат обединените Юпитер и Плутон.  Те всъщност възвестяват библейското послание, а именно: По делата и ще бъдете съдени!

В случай, че действаме по безмилостен начин, агресивно и прочие негативи, има вероятност да се сблъскаме с мощни сили, действащи срещу нас самите. Това може да включва проблеми идващи от преките ни началници, държавните органи или закона.

Препоръчително е да се действа с положителен знак, повече толерантност, благодарност, разбирателство и разумност. Едва тогава можем да постигнем мащабни постижения и успехи, които да ни правят щастливи и доволни за в бъдеще.

Този съвпад между Юпитер и Плутон е изключително благоприятен за политиците. Това е техният шанс да се агитира в името на каузата, от една или друга политическа сила. По този начин партиите или политическите проекти ще получат повече подкрепа от колкото в други периоди.

За жалост в България войните на компроматите няма да стихнат, а напротив - ще има все повече и повече жлъч и омраза. Това ще тласне татковината ни към нечувани агресивни катаклизми в политиката и икономиката. Манипулациите относно COVID-19 ще продължават и това ще доведе до психични заболявания.

Бъдете по - умерени и най-вече разумни!

 

Красимир Куртев-doctor honoris causa, планетарен и езотеричен анализатор.