"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Значение на сънищата, свързани с вода.

Като цяло сънищата свързани с вода символизират вашите емоции в реалния живот. Водната символика като съновидения  ви разкрива скритото си послание от  необходимостта да се грижите за себе си и да избягате от неоправдания стрес, за да избегнете емоционалните конфликти. В подсъзнанието това е знак за самообновяване.

Сънища свързани с море или океан

Сънуването на водни басейни като безбурен океан или спокойно море представлява вътрешен мир и хармония. Най-вероятно ще изпитате вътрешно спокойствие, комфорт или ще се почувствате доволни.

Значение на съня с мръсна вода

Сънищата за мръсна или кална вода са неприятни за сънуващите и постулират предупреждение, че се намирате или ще се отзовете на грешното място, в грешното време, с грешните хора. Обикновено сънуващите свързват мръсната вода със ситуации, от които се опитват по един или друг начин да избягат. Също така това може да бъде послание за предстоящи капани или загуби.

Значение на съня с мътна вода

Най-общо казано, калта в съня символизира несгоди и задължения, които ще трябва да поемете в най-скоро време, отговорности и проблеми, свързани с професионалния или личния живот. Ако сънувате, че падате в кал, това означава, че близки до вас хора (може би дори членове на семейството) ще заговорят срещу вас. Тези хора вероятно ще ви подготвят клопка. Трябва да бъдете много внимателни с всички около вас и да не се доверявате на хората толкова лесно.

Значение на съня относно плуване в мръсна вода

Ако сънувате, че сте потопени или плувате в кална вода, това може да означава, че ще възникнат непредвидени, но ненужни разходи. Ще се опитате да финализирате някои планове, но ще се провалите. Може би става дума за липса на търпение или просто е лош късмет. Със сигурност няма да ви върви за известно време.

Значение на съня с тюркоазена вода

Сънуването на тюркоазена вода може да означава, че ще срещнете някого и ще имате странни чувства към него. Ако млада жена сънува тюркоазена вода, в която танцува плувайки с приятеля си, това е символ на сбъднати мечти и щастие. Сън, в който сте стъпили в тюркоазена вода, предвещава неочаквани предложения за работа.

Значение на съня с чиста вода

Ако сънувате чиста вода, например езеро, това означава, че ще се сприятелите с млад човек, който ще ви накара да се чувствате добре. Сънят, в който се появява чиста, течаща вода, означава, че ще имате позитивни мисли и високи нива на работоспособност.

Сънища свързани с наводнение

Наводненията са опустошителни, напомняйки ни, че без значение колко технологично се развива човечеството, силата на природата може да го победи. В сънищата наводненията  се свързват с безпокойство, мъчение, емоционално-сантиментална болка и непреодолимо чувство. Наводненията могат да имат различни характеристики като онирични символи (ониричното състояние е присъщо на кататоничната форма на шизофрения). Такива сънища свързани с потоп обикновено означават разрушение на всяко едно ново начало и начинание. Също така загатват за преувеличен и неоправдан страх или някакви негативни чувства.

Значение на съня - змии във водата

Сънищата за водни змии са сравнително редки, но те са свързани с основните емоции и чувства, които остават скрити в подсъзнанието и влияят на нашето битие. Независимо дали става дума за скриване на страхове или процес на емоционално изцеление, определени събития в живота могат ненадейно да променят посоката си с обратен знак. Трябва да обърнете повече внимание на личните емоции.

Сънища свързани със силни водни вълнения

Ако сънувате заливащи вълни и се чувствате застрашени или уплашени от тях, ако ви събарят или погълнат, това означава, че сте затрупани от това, което се случва в ежедневието, не контролирате ситуациите и не можете да успеете да запазите баланса си. Огромните вълни означават стрес, тревожност и неща, които изненадващо нахлуват и ви притесняват.

В случай, че сънувате борба с водата, че се давите

Това е предупредителен знак, че трябва да си починете от безплодните битки с нещата, които не вървят както трябва. Послание, че не се справяте с определен емоционален, професионален или финансов аспект от живота си, което ви създава чувството за страх, опасност, безполезност или  безпомощност.

В случай, че на сън се измъквате невредими от водния вихър или водовъртеж, това означава, че имате необходимите ресурси, за да се спасите от една или друга опасна ситуация, която ви засяга пряко.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.