"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, кои са скритите послания на Юпитер.

Овен

Юпитер излиза от вашия знак и започва своето пътуване през вашия дом на парите и ценностите, където ще остане малко повече от година. Потенциалът ви за правене на пари нараства и може да получите достъп до нови пътища и хоризонти, или може да почувствате чудесно чувство на изобилие. Ще изпитате повишаване на увереността, както и прилив на ентусиазъм по отношение на бизнес начинания, начинания и дейности, включващи строителство и развитие.

Телец

Юпитер ще започне да преминава през вашия знак от днес и ще продължи да го прави малко повече от година, осигурявайки ви мощен тласък. В резултат на това ще напуснете зоната си на комфорт. Сега е моментът да работите върху личните си проекти и да постигнете напредък в мечтите си. Вашата личност, образ, образ на тялото и увереност достигат нови нива. Новите проекти, които започват в момента, имат потенциал да бъдат успешни в дългосрочен план.

Близнаци

Юпитер е на път да се установи във вашия дванадесети слънчев дом, където ще остане повече от година. Това е по-тихо време за Юпитер, но със сигурност не без предимства. Може да е време на значително вътрешно духовно търсене, докато установявате по-дълбока връзка с интуицията си. Ще развиете по-здравословна връзка с вътрешното си Аз. Вашата емпатия нараства и може да откриете, че ви харесва да помагате на другите. Този транзит носи повече радост в личния ви живот и дейностите, които преследвате зад кулисите. Това е чудесно влияние, което ви помага да оцените собствената си компания, да постигнете по-голям мир, да повярвате повече на интуицията си и да помагате на другите или да извършвате добри дела.

Рак

Юпитер ще ви донесе повече радост и ползи в областта на приятелствата, новите идеи и проекти, както и работата в мрежа и дейностите, включващи групи. Вашите надежди и желания са в ума ви и ставате все по-позитивни относно способността си да реализирате планове, които ще сбъднат някои от най-съкровените ви надежди и мечти.

Лъв

Юпитер ще започне своя транзит през вашия дом на кариерата и репутацията, което ще повиши увереността ви във вашите професионални начинания, представяне и способност да ръководите или управлявате през следващата година. Ще има подобрение на вашия статус и признание, както и повишение или нови възможности в работата. Ще бъдете по-видими, общителни и страстни.

Дева

Днешната дата бележи началото на транзита на Юпитер през вашия девети слънчев дом, който ще продължи до 25 май 2024 г. Това е щастлив транзит за вас. Вдъхновява ви да откривате нови неща и да разширявате интересите си. По време на този цикъл ще ви бъде по-лесно да преодолеете дребни предизвикателства и да поставите нещата в перспектива.  Юпитер ви извежда от фаза на размисъл и интроспекция в по-отворен, активен и спонтанен цикъл.

Везни

Денят бележи началото на прекрасен цикъл както за вашите финанси, така и за вашите взаимоотношения, тъй като Юпитер се премества във вашия осми слънчев дом. Този транзит ще продължи малко повече от година, до 25 май през 2024 г. По-големи ползи могат да дойдат от други хора. Вашият личен свят става по-обширен и сложен. Юпитер ще ви направи по-уверени и смели. Този транзит има потенциал да донесе парична печалба, по-дълбоки взаимоотношения или повече радост в съществуваща връзка.

Скорпион

Юпитер ще започне да преминава през противоположния ви знак и вашия дом на партньорства днес и ще продължи да го прави малко повече от година. Можете да загърбите връзка, която е била трудна, като постигнете споразумение с бивш/а или като продължите напред. Привличате хора, които са готови да ви помогнат, които стоят до вас и които се интересуват живо от вас.

Стрелец

Днес е първият ден от транзита на Юпитер през вашия осми дом на работата и здравето, където ще остане малко повече от година. Ще се чувствате по-уверени и по-щастливи от работата, която вършите, или от ежедневието, което сте установили. Ако се интересувате от промяна в кариерата, сега може да е отличен момент. По време на тази фаза се открояват дейности, които се фокусират върху подобряването на себе си и вашето здраве. Ще внесете свежи, оригинални идеи във вашата работа или призвание.

Козирог

Юпитер ще се премести във вашия дом на радостта, което ще ви осигури чудесен тласък. Този дългосрочен транзит остава с вас повече от година, чак до 25 май 2024 г., и е много ефективен за насърчаването ви да изразявате себе си. По време на този цикъл ще има нови възможности за забавление, романтика и свободно време. Може да се сблъскате с желание или да откриете нов интерес, който може да бъде във фокуса на вашето внимание за известно време в бъдеще.

Водолей

Юпитер в момента се премества във вашия четвърти слънчев дом, където ще остане повече от година. Вашият дом, вашето семейство и вашият личен живот може да претърпят зашеметяващи трансформации и напредък по време на този цикъл. Идеален период за укрепване на връзките с любимите хора, както и за подобряване на дома. Прекарвайте повече време със семейството си.

Риби

Юпитер започва да преминава през вашия дом на комуникациите и това ще продължи повече от година. Това е прекрасно време да разширите знанията си, да развиете способностите си, да съобщите мислите си и да укрепите връзките си. По време на този щастлив транзит се стремете да достигнете високо ниво с академични, писмени или говорни проекти. Свързвате се по-лесно или приятно и се отварят пътища за транспорт или комуникация. Сега е най-доброто време да създадете по-свързана среда, която е подходяща за работа или учене.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.