Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Въображението като безценен и удобен инструмент за развиване.

 

Вашето въображение е безценен и удобен инструмент за развиване и упражняване на вашето внимание в посока към създаването на това, което искате в живота - реалността. Във въображението всички мисли са реални. Колкото по-отпуснато става вашето физическо тяло, толкова вашето внимание се освобождава, за да се рее из новата площадка на ума.

Реалността е творение, реалността не е нещо илюзорно, мечти или химери. Повечето хора не осъзнават, че мисълта има честота. Всяка мисъл има честота и енергия. Можем да измерим мисълта. Така, ако мислите за нещо непрекъснато, ако си представяте, че имате тази нова кола, парите които ви трябват, създавате компания, намирате си сродна душа.

Ако си представяте как би изглеждало това, вие излъчвате тази честота непрекъснато и последователно. 

Не можем да създадем реалност, а да я привлечем. Всичко вече е създадено, то съществува, няма как да го направим отново. Това, което можем да свършим е да го проявим, всеки по своя уникален начин, да създадем изразяването на нашата реалност. Например като сме щастливи. Когато се чувстваме така, неминуемо ставаме вибрация на щастието, която привлича всички ситуации, обстоятелства и хора, отразяващи това чувство – пише Барбара Марчиняк.

Вие се натъквате на живота със своето внимание и вероятно си спомняте, че безброй пъти са ви казвали да “внимавате” за едно или друго. Вниманието е осъзнатост, загриженост и наблюдателно съзнание. Вашето внимание е енергия. Вие притежавате свободата да поставите своето внимание, където изберете, свободата да развивате или пренебрегвате своето внимание – всичко зависи от вас. За да познавате себе си, вие трябва да имате контрол над своето внимание, трябва да се научите да го пазите и цените и което е най-важно – да откриете как да го използвате правилно.

Когато милиони хора съсредоточат своето внимание върху това да слушат едни и същи думи, да гледат едни и същи изображения и да слушат едни и същи описания, се генерира огромно количество енергия и се създава масова мисъл-форма. Мисъл-формите са вибрационни шаблони, които съдържат инструкции за проявяването на реалността.

Медиите улавят вашето внимание и след това програмират вашето въображение, основно прекъсвайки вашия уникален съзидателен подтик да проявявате своята реалност, както и вашето желание да познаете себе си. Вие сте били обработени да вярвате, че всичко, което ви е необходимо да знаете сега може да се намери в прекрасния свят на електронните кутии и в информацията и в забавленията, които те съдържат.

Вашето въображение е безценен и удобен инструмент за развиване и упражняване на вашето внимание в посока към създаването на това, което искате в живота - реалността. Във въображението всички мисли са реални.  Колкото по-отпуснато става вашето физическо тяло, толкова вашето внимание се освобождава, за да се рее из новата площадка на ума.

Вие сте изцяло отговорни за грижите и оценката на своя живот. Колкото повече знаете за това кои сте и колкото повече желаете да видите своя живот като значимо и изпълнено с цел изражение на съзнанието, на толкова по-голямо разгръщане ще станете свидетел.

Използвайте своята съзидателна енергия за да настроите тона на своя ден и си представете вибриращи вълни от енергия, изпълнени с образите на вашите намерения, предавани от вашето сърце.

 

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.