Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Скорпиона: Отмъстителен, фиксиран, саморазрушителен, несигурен.

Скорпионът е осмият зодиакален знак и се управлява от Плутон. Тази планета се приписва на Хадес - гръцкия бог на подземния свят. Този зодиакален знак също е описван с характеристики на мистицизъм, смърт и разрушение. Скорпионът се възприема като опасен знак. Винаги е представян като лошия. Но наистина ли това са Скорпионите?

Скорпионът е воден знак, който обяснява неговата емоционална дълбочина. Докато свързваме Рака с положителни емоции като грижа, любов и привързаност, ние свързваме Скорпиона с другата сфера на емоциите, сиреч ревността, страстта и похотта.

Негативният Скорпион е "недоволен" - човек, който постоянно се чувства атакуван и неразбран. Иронични и саркастични, казвайки обратното на това, което имат предвид, Скорпионите остават някак неразбрани.

От всичките дванадесет знака на зодиака, Скорпионите имат най-лошата репутация - дори по-лоша от Близнаците, с техните двойствени личности и склонности. Хората вярват, че Скорпионите са някак зли или поне мрачни и негативни и може дори да се страхуват от хората, родени под знака на Скорпиона. Защо са толкова злепоставени и заслужават ли тази сурова репутация? Наистина ли Скорпионите са опасни, зли и подли?

Скорпионите имат репутацията на недосегаеми. Ако ги обидиш, ще ти се смеят. Те пазят тайни, създавайки атмосфера на мистерия. Много хора вярват, че Скорпионите могат да видят отвъд върховете повече от другите знаци.

Каквито и емоции да вземете от Скорпион, те се чувстват 10 пъти по-силни отвътре. Те са ангели и демони едновременно. И честно казано, харесват ги такива, каквито са. Те се радват да бъдат различни от другите зодии. Скорпионите нямат нищо против, хората ако предполагат, че са мрачни, екстремни и брутално отмъстителни.

Скорпионите не нанасят удари. някои са брутално честни и не се справят добре с глупостта. Те изричат ​​​​лъжи и могат да бъдат обсебени. Те също не винаги имат такт. Това се комбинира, за да ги накара да изглеждат зли и злонамерени. За всяка привидно отрицателна черта, Скорпионите имат положителен атрибут и могат да канализират своите „по-тъмни“ качества в сила, лоялност и честност. Въпреки това, че са известни като най-тъмната зодия в зодиака.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.