"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Тъмните страни на зодия Риби.

Не е нещо негативно да си чувствителен. И все пак, когато правим дисекция на Риби следва да знаем, че това е един знак, който е склонен да се обижда от най-малките неща, изисквайки извинение от вас. Установено е, че те са по-чувствителни към емоциите и страдат от несигурност.

Като се има предвид, че не може да се справят с реалността, те често се възприемат като нелогични. Освен това те често играят на картата на жертвата, без изобщо да се съобразяват с мнението на другите.

Всеки притежава недостатъци. Вие не можете да развиете пълния си потенциал, ако не сте наясно с тези негативни черти на личността си. Както всеки друг, Рибите също имат тъмна страна, която се определя от склонността към определяне на отрицателни черти.

Рибите са сред най-симпатичните хора и е известно, че запазват връзки си  през целия живот. Ако някой се нуждаете от помощ, те ще бъдат тези, които ще ви дадат безплатно - надхвърляйки дори очакванията ви. Обаче, напротив, те също са натоварени с негативизъм, летаргия и изпълнени с непрактични гледни точки, всички от които често се появяват неочаквано, оставяйки другите в недоумение как и защо нещото са излезли извън контрол. Не забравяйте, че символът на Риби е две риби, плуващи в противоположни посоки. Негативните Риби може да изглеждат като обикновени хора, може би нуждаещи се от преобразяване. Всъщност те са манипулатори и скъперници.

Подобно на други неприятни навици в живота ни, когато дадено потребление не е изпълнено, ние често се прибягваме до мързел. По същия начин, когато са обезсърчени и немотивирани, Рибите биха могли да бъдат невероятно мудни.

В резултат на липсата на опити да оправят нещо, Рибите се възприемат като емоционални мишени. Когато Рибите вярват, че въпреки усилията им липсва никога няма да се подобрят, те се отказват и емоционално се оттеглят от ситуацията.

Изключително аналитични и сурови към себе си, Рибите са склонни да се претоварват и често се занимават с негативно силно мислене. В резултат на това те често поставят удара върху това, което „може да е било“, а не това, което е в момента.

Рибите често си представят най-лошия сценарий, създават свои собствени умствени светове и прекарват много време в мислене за себе си. В резултат на това им е трудно да прощават и забравят другите.

Рибите имат склонност към материални и луксозни неща, парите трябва да идват за тях. Все пак че също имат склонност да пестят пари, те могат да изглеждат като скъперници на други хора. Колкото и да получат, те никога не са доволни от това, което имат.

Въпреки това, че отрицателните черти на Рибите могат да повлияят на вашите отношения, особено в трудните ситуации, те са по-склонни да работят за възстановяване на хармонията във връзките ви. Те се опитват да се съсредоточат върху възможностите и да стигнат до първата причина, за да водят щастлив и задоволителен живот.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa