"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Тъмната страна на нейно величество зодия Лъв.

 

Естественото присъствие на Лъв, управляван от Слънцето , е величествено. Лъвовете си мислят: „Мога да изглеждам властен пред другите, които не разбират поведението ми“. Ако решите публично да подкопаете егото на Лъва, подгответе се за някакъв режещ отговор. Няма да ви стане приятно, ала Лъвът ще бъде лоялен и любящ приятел, ако имате смелостта да вървите до него.

Слънчевото затъмнение при Лъвовете

Лъвовете попадат в мрачни настроения, когато се чувстват изгорени, крехки и обладани от крайно чувство на досада. Някои от тъмните страни са свързани с преувеличеното самочувствие. Лъвът казва: "С кого мислиш, че си имаш работа?"   

Буквалният символ на Слънцето (планетарен управител на Лъв) изписва обратната страна - тъмнината. Усещането е тягостно-тъмно, сякаш слънцето е изтрито от небето. Един Лъв може да разсъждава из тъмните си ъгли, отколкото е необходимо, това интензивно чувство може да се тълкува погрешно като драма. И какво причинява мрачното настроение? Това са предателството и да бъдеш преди всичко подиграван.

Той, негово величество Лъвът - това е шефът, който си приписва заслугите за всичко, което персоналът прави и е в постоянен режим на самореклама. Известно е, че Лъвовете са щедри, но също така са и много конкурентни. Друга черта от тъмните страни на Лъва е злорадството - вътрешно усмихване, когато късметът на другите е изпуснат. По-лошо е, когато се държат така, сякаш съжаляват, и това е прекалено неискрено.

Всичко в Лъва е грандиозно, крещящо, ефектно и драматично, включително тъмната му страна. Когато Лъвовете са добри, те са много, много добри, но когато са лоши, те са ужасни. Лъвът преминавайки в зоната на здрача си - тъмната страна, може да се превърне в едно от най-неприятните човешки същества, които можете да си представите.

Лъвът е горд, така че това е друг нюанс от тъмната му страна, която го довежда до крайност - арогантност, суета, самовглъбяване. Мрачното поведение е невъзможността да се справи с грешките си. Лъвът е огнен знак, с много естествен ентусиазъм. Но огнените знаци могат да прегорят и да станат крехки, чувствайки се разпръснати и немотивирани.

Лъвът има супер крехко его, приема всичко лично и може да стане наранен и ядосан при най-малкия знак на неуважение. Когато това се случи, Лъвовете губят царственото си самообладание, стават драматично свирепи и метафорично казано са готови на убийство. Те няма да губят време в размисъл дали да се опитат отмъщение, само ще обмислят какъв вид отмъщение да предприемат.

Лъвът може да се изтощи емоционално, ако няма кой да го накара да се чувства важен. Тогава на помощ идва любовта към себе си, да направи това, което ще утоли жаждата му и в същото време отново ще разпали огъня на страстта.

Написаното по-горе се основава само на общи черти от поведението на Лъва. Само цялостният хороскоп на конкретен представител от зодия Лъв, може да разкрие планетите в знаците, които да потиснат или дори да анулират някой от тези по-тъмни черти на характера на Лъва.

Осъзнатият Лъв притежава интелигентност, която му е необходима, за да преодолее съзнателно и активно по-тъмната си страна и да се превърне в уверен, щедър, забавен и навсякъде красив, блестящ човек, какъвто е роден да бъде. Всеки Лъв е повече от Лъв!

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.