"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Тъмните страни на зодия Козирог.

Освен многото плюсове, тази зодия има и определени минуси. Смята се, че Козирозите са много трудни за управление.  справяне.Те са изключително упорити, в сравнение с останалите зодии. Това ги прави изключително разочароващи за общуващите с тях.

Козирозите просто не могат да променят решенията си. Упоритата им страна е много дразнеща. Никога няма да приемат грешките си, нито разбират мнението на другите. 

Личността на Козирога също е много съдържана и сложна, особено във връзките си. Те няма да покажат мислите и чувствата си на партньорите си.  Козирозите винаги ще крият част от личността си от вас.

Това може да бъде малко обезпокоително, когато сте във връзка с тях. Когато двама души са във връзка, всеки иска да опознае другия. Но Козирозите са тези, които ще пазят тайните в сърцата си. Те никога няма да покажат емоциите на партньорите си.

Козирозите също така са малко песимистично настроени към живота и е възможно много лесно да загубят надежда. Песимистичната природа може да ги накара да изглежда като много негативни хора. Песимистичният им характер също може да създаде много трудности в отношенията.

Известни са и с капризния си характер. Променете в настроението им се случват толкова бързо, че никога няма да можете да разберете един Козирог. Те могат лесно да се раздразнят или ядосат, а понякога дори да са тъжни. Много е трудно да се справите с промяната в настроението на Козирозите.

Козирозите имат изключително високи стандарти за себе си и благодарение на непоклатимата си дисциплина те често ги изпълняват. Въпреки това, след като постигнат успех, те често вече тръгват към желаната си цел, преди дори да са имали шанс да празнуват или да се радват на победата си.

Всяка зодия има положителна и отрицателна страна. Но при Козирога положителните черти често се оказват отрицателни.  За Козирога това, което може да е положителна упорита страна, може да се трансформира в отрицателна до инат. Линията, която разделя плюсовете и минусите на упоритата страна на Козирога, се формира от положителните качества, доведени до крайност.

Това са някои от причините, които правят Козирозите изключително трудна зодия. Но всеки човек има определение плюсове и минуси, никой не е съвършен.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa