"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Благоприятни дати и неблагоприятни дати за януари 2023г.

Вероятно малцина знаят, че оптимизма и песимизма всъщност са двете посоки на така наречения фатализъм. Оптимистите залагат на консервативното: „Каквото е писано, това и ще стане, и всичко е за мое добро“, докато песимиста угрижено ще си втълпява, че това което му е писано е следствие на тежка карма и съдбовна тегоба.

Проблемът с всички фаталисти, оптимисти и песимисти, бунтари и примирени е, че те изключват алтернативното бъдеще на една или друга ситуация, сиреч балансът.

Алековият герой сякаш открива алтернативата, макар и шеговито: „Бай Ганьо, преди да почне обедът, начева да се кръсти, хем се усмихва, с което иска да покаже на стопаните, че той не е от онези простите хорица и не че дотам вярва, ама все не е лошо (с дявола сме добре, какво бива и на господа малко тамян да покадим - за зор заман)“.

Приготвил съм и за оптимисти, и песимисти кратък анализ за най-добрите и най-лошите дни през месец януари 2023 година -„то не е зле, хора сме“...

Благоприятни дати и неблагоприятни дати за:

Сключване на брак;

Изплащане на дългове;

Покупко-продажба на имоти;

Закупуване на обзавеждане и автомобил;

Подписване на договори;

Бизнес оферти;

Депозиране на финанси;

Нови запознанства;

Уреждане на срещи в бизнес и личен план;

Даване на опрощение;

Поемане на ангажименти;

Започване на нова работа, както следва:

Благоприятни дати -3,5,6,7,9,10,22,24,25,26,27 януари, 2023 година.

Неблагоприятни дати -1,15,16,17,18,19,20,30,31 януари, 2023 година.

При всички форми на фатализъм си струва да се съпротивляваме, докато можем.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.