"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя – Плутон във Водолей предвестява Космическата зора.

С настъпването на Космическата зора, ще можем вече да разсъждаваме върху и от нашия вътрешен свят, заобикаляйки се с метафоричните огледала на нашия собствен човешки инструмент, пребивавайки в нашата вътрешна обсерватория.

Когато сканираме личните си хоризонти, можем да развием нови перспективи за света, отвътре и отвън. В областите на нашите медитации, състояния на сънуване или от дълбокото припомняне и емоция на най-интимните ни размишления се крие небесният свод, от който се настройваме.

 Така ставаме свидетели на първата светлина на съзнателно осъзнаване в себе си. Тогава можем да наблюдаваме и разпознаваме първата светлина, изгряваща в другите, в страхопочитание от взаимните събуждания, които разкриват нашата най-истинска Същност. 

 От края на 2023 до 2043 година,  Плутон, планетата на личната и колективна сила и трансформация, навлиза във визионерския знак на колективната сложност и креативност: Водолей. Това събитие представлява освобождение от нашия ограничен човешки обхват и отразява мощен символичен момент, когато небесният свод на епохата на Водолея – ерата на новото човечество – става осветена.

Плутон във Водолей ще отразява нарастващите болки на новото човечество, с разрушаващи потоци и модели на земния план през следващите 20 години. През 2024 година, Плутон ни оставя в планетарна лечебна криза, с колективна скръб и дисфункция на болни, закъсали, експлоатирани и травматизирани общества. Присъщи на наранения свят са семената на изцелението и обновяването.

Енергията на Плутон ни принуждава да изчистим нашите системи – независимо дали са имунни, политически, или глобални климатични мрежи – чрез освобождаване на натрупания натиск и отрови. Тези прочиствания могат да разкрият липсващи части, които позволяват функционално повторно моделиране и повторно колективизиране на нашия човешки кошер.

С нарастването на революционния дух и новите съзвездия на ремонта и иновациите се оформят, ние стимулираме еволюционната интелигентност, необходима за широки социално-културни адаптации, които епохата на Водолея и споделената ни обща съдба изискват от нас.

Дарбите, предоставени от всяко следващо поколение на човечеството, може да се превърнат в добра подплата за нашето еволюционно разгръщане. Тези дарби изразяват несъзнателните стремежи и поведението за оцеляване, необходими за изместване на фокуса и освобождаване на потенциала на нашия вид да процъфтява.

 Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.