"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, кои са планетарните съответствия в карти Таро – Част - Втора.

За да използвате карти Таро, моля, уверете се, че сте спокойни. Точните съобщения се основават на чист канал от вашите духовни водачи и те няма да могат да изпращат ясни съобщения, ако сте емоционално заредени стресирани или напрегнати.

Когато се отпуснете, помислете дълбоко върху въпроса си. Уверете се, че намерението ви е ясно. Разбъркайте картите и ги обърнете една по една.

 

Преди да използвате генератора на карти Таро

Всяка карта таро представлява определено скрито послание, което вашите духовни водачи трябва да предложат, така че се уверете, че не злоупотребявате с картите таро, като размествате отново, след като картите са били изложени. Опитайте се да приемете съобщенията. Ако са объркващи, приемете го като знак от духа: те или не искат да знаете отговора, или намерението или въпросът ви не са достатъчно ясни, за да отговорят.

Можете дори да излезете със собствена интерпретация на картите Таро. Винаги следвайте интуицията си! Таро четецът, който тълкува подредбата на колодата следва да знае, че на всяка карта от големите аркани отговаря на една или друга планета. Планетите в астрологията ни помагат да разберем вътрешните си енергии , като ни осигуряват повече дълбочина и прозрения за типа личност, която сме. Това е чудесен начин да разберете и приемете себе си или другите.

Юпитер

Юпитер бележи началото на външните/външните планети и тъй като това е най-голямата планета в нашата слънчева система, има най-голямо влияние върху обществото. Юпитер влияе върху начина, по който обществото получава и възприема късмета, благословиите, парите и богатството. Това е начинът, по който обществото философства властта и експанзията. Това е виждане на всичко от по-висока и много по-голяма перспектива, изграждане на тактики и перспективи, които могат да разширят или спрат нашия растеж. Тази планета е известна още като Голямото щастие, докато Венера е по-малкото щастие.

В таро Юпитер се свързва с  Колелото на съдбата.  Тази карта също е свързана с нашия късмет: промяна на късмета, добър или лош, и къде се крие нашият късмет. Отново зависи от това къде пада картата и с какви карти. Само по себе си то просто заявява, че нашият късмет се променя. Ако е наобратно, това е за най-лошото, но ако е изправено, късметът ни се променя към по-добро.

Свързан със зодия:  Стрелец и Риби

Свързан с карта Таро:  Колелото на съдбата

 

Сатурн

Там, където Юпитер може да бъде малко непредсказуем и да се отвращава от рутината, при Сатурн е обратното, оценявайки структурата, организацията, справедливостта и уважението. Сатурн е много строг, дисциплиниран и отговорен. Тази планета вярва в управлението, правилата и насоките, за да може обществото да се поддържа. То оказва влияние върху точките на обществото, където управляващите органи трябва да се преструктурират. Това също е планета с по-големи екологични ресурси и ни показва как използваме нашите ресурси за подобряване на обществото.

В таро Сатурн се свързва със  Света.  Когато издърпате тази карта, това означава да ви каже, че имате всичко, от което се нуждаете, или се чувствате пълноценни и свързани със себе си и заобикалящата ви среда. Това също може да означава, че може да е време да започнете нова глава в живота си. Това е страхотна карта, за да видите дали търсите утвърждаване в живота.

Свързан със зодия:  Козирог и Водолей

Свързан с карта Таро:  Светът

Уран

Уран влияе върху начина, по който обществото се развива умствено и емоционално. Уран свързва човечеството с интуицията. Имайте предвид, че това не е същия тип влияние като Юпитер или Сатурн. Уран влияе върху това как обществото вижда целта в общността, как обществото използва интуицията, за да създаде промяна на целта и как обществото настоява за умствена и емоционална промяна, която помага и/или преоткрива начина, по който се ангажираме един с друг.

В таро Уран се свързва с  Глупака.  Тази карта обича да се показва с някой, който се занимава със ситуация или-или. Или може да се появи, когато човек пита дали рискът си заслужава. Ако картата е обърната, това означава, че човек трябва да изчака повече яснота. Ако е изправен, това означава, че човек трябва да направи скока на вярата. Това може също да означава, че човек трябва да изгради повече увереност или да вдъхне повече вяра в себе си.

Асоцииран със зодиакален знак:  Водолей

Асоцииран с карта Таро:  Глупакът

Нептун

Нептун влияе върху въображението на обществото, интуицията, духовността, религията, божествените дарби, както и творческата работа като музика, изкуство и писане.

В Таро Нептун се свързва с  Обесеният. Тази карта ни казва как да гледаме на дадена ситуация. Което означава, че всичко опира до гледна точка. В зависимост от другите карти, това може да ни каже, че сме твърде тесногръди или че трябва да го погледнем от различен поглед, преди да вземем важно решение. Рядко се е появявало, за да каже, че правим правилния избор. Винаги сочи много страни.

Асоцииран със зодия:  Риби

Асоцииран с карта Таро:  Обесеният

 

Плутон

„Плутон влияе на големи трансформации и еволюции в обществото, обикновено под формата на по-голяма духовност и кармични ценности.

В таро Плутон се свързва с  преценката.  Тази карта ни казва, че или трябва да следваме по-висшето си призвание, независимо дали се вслушваме в по-висшето призвание или не, или просто ни казва да направим действителна преценка в дадена ситуация. Може също така да ви каже дали трябва да следвате интуицията си, вместо да слушате клюките около вас.

Свързан със зодиакален знак:  Скорпион

Свързан с карта Таро:  Присъда(Съд, Присъда, Възкресение, Ангел).

Скритите послания: Картите Таро и техните планетарни съответствияВсяка карта от големите аркани отговаря на една или друга планета, казва астрологът Красимир Куртев

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.