"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание за Окултното - Да си намериш сам белята.

В последно време се забелязва една силна тенденция към окултното от хора, които нямат понятие в тази сфера. Посещават се различни сайтове и форуми, които предлагат готови методи за окултна намеса. Например - „Как да си развалим магията“, „Как да предизвикаме любов  към желан от нас човек“, Как да си преинсталираме своят компютър без да имаме необходимите познания, че дори - как да навредим на ближният.

Повечето хора не си дават сметка, че подобни самоокултни практики могат да заразят най-малко човешкото биополе.  Ала българското общество е настроено на принципа - „Направи си сам“, сами да си поправим автомобилът, сами да си изградим къща, сами да се само-излекуваме. Следва риторичен въпрос: Защо тогава има специалисти? Вярно има кадърни и не такива, но пък дилетант да започне сам на своя глава е равносилно на самоубийство.

Какво целят окултните сайтове?

В случай, че някой от вас започне сам да извършва окултни ритуали по така примамлива рецепта гарнирана с „Изпитано!“. Това всъщност е вирус, сайтът ви предоставя възможност да се само-омагьосате или да провалите връзка, брак или здраве, и сетне сте техни клиенти -хитро, нали? Сами си намирате белята и най-учтиво ви поднасят своите услуги. Целта е само една - зараза.

Съвсем на скоро една моя клиентка решила да си закупи малка книжка, за да изучи усещанията на един или друг естествен камък. Това е просто измама, общият бройна минерали и кристали надвишава 6 000 основни разновидности и още по десет под разновидности. Разберете, скъпи приятели - Всичко е строго индивидуално! И още нещо - Никой няма да си издаде методите.

...Защото една тайна е тайнство и това тайнство се превръща в тайна...

Ето ви един пример за зарибяване: Арабска магия за любов - „Една от най-прекрасните магии за любов е да се призовават определени Джинове. Пишат се муски с шафран по определен начин. Използват се дървени лъжици, вързани по определен начин с изписани на арабски имената на двамата. После се заравят в наистина сравнително пресен гроб на незнаен човек, който е починал най-много до 1 година.

При този ритуал се подчинява безапелационно волята и самото съзнание на човека, който искате да омагьосате и привлечете към себе си, така че да бъде постоянно и стегнато обвързан към вас. Този човек, върху когото е направена по най-проклет начин тази магия, е неспособен да погледне друг човек или жена.

Има магии, при които може да бъдат използвани много похвати от арабския бит още от древни времена. Те са за събиране на неотдавна разделени двойки, за връщане на окончателно напуснал любим или за контрол над фините чувства и интимните емоции на желан човек“.

След като не се получи, а то няма и как да се случи, вие търсите авторът, който доволно ще ви прибере парите…

 

Изготвил и подбрал за вас - Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa, езотеричен анализатор. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.