СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВ : Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания за така наречените магии.

 

Магията е кодирана информационна програма

 Магията не се разваля, тя се хармонизира. Магията, която аз наричам Агресивната негативна атака (А.Н.А.), влияе основно върху човешкото астрално и ментално тяло. Фините тела са седем в общият смисъл, но преди всичко магията оказва влияние върху двете по горе споменати.

 Магията съществува и в по широк спектър разбира се, например биополето. Бих желал да отбележа, че така нареченото биополе е само излъчване. Много проучвания и изследвания на учените още от 19-ти век са доказали, че за така нареченото биополе е газов флуид с качества на слаб диелектрик и електромагнитни свойства.

 Професор Виктор Инюшин го окачествява като биоплазма или петото агрегатно състояние на материята. И това биоизлъчване се състои от йонизирани частици с размери около 60 нанометра, които циркулират в нечетните слоеве на аурата- общо 7 слоя.

Когато имаме наличие на магия се получава източване от нервния флуид (от циркулиращият кръг на йонизираните частици )и съответно спад на човешката жизнена енергия. Тъй като негативните частици се изграждат в силно изразена математическа прогресия(масирани наслагвания) и това води до изкривяване или разреждане на астралното тяло при човека.

 Магията е кодирана информационна програма. Всяка дума, звук, жест, поглед или предмет в един момент биха могли да се превърнат в зареден носител на негативното, магия, А.Н.А. При такъв носител с отрицателен знак се получава дисхармония в човешкият организъм като цяло, физически и психически. По тези причини съм на мнение, че магията не би могла да се разваля, а да се внесе хармония на чакри, аура и излъчване-биополе.

Магията е кодирана информационна програма, която променя житейската линия към плюс или минус -това е мнението на много учени и специалисти занимаващи се с езотерика и окултизъм.

Магията няма цвят, тя не е бяла, черна или червена, тя е просто агресивна негативна атака. Трите цвята, бяло, черно и червено като окултна терминология произлизат още от древните алхимици. Дали ще се извърши даден ритуал за добро или зло, то той се прави без знанието на другият човек и това е много опасно, защото при извършването на така широко разпространената „бяла“ магия за любов при всички положения има на лице обратен ефект или „ефект на бумерангът“.

Негативната програма те променя. Цветанка Маринова споделя: „Магията е кодирана информационна програма, която променя житейската ти линия към плюс или минус. Съществуват няколко вида програми.

 Има ефирни програми и когато се кажат определени думи, които са код, това ефирно пространство се отваря все едно натискаш център на клавиатурата и името влиза в тази енергийна програма. Това е по-точно магическа програма, не енергийна. И за съжаление, когато става въпрос за лоши неща, тя много бързо се задейства.

Всички знаем, че земята има знак минус  и лошите неща стават лесно. И след това бавно или малко по-бързо животът на човек се отклонява от пътя му, започват да му се случват лоши неща. Ако е направена магия за раздяла, тя се случва.

Това обаче не може да приключи само с раздялата, защото енергията се разпростира и върху други сфери на живота - в професията, семейството, взаимоотношенията и т. н. Тази негативна програма те променя, а и хората наоколо започват интуитивно да го усещат и да имат лошо отношение към теб също така“.

Валери Цветков :Какво представлява, как действа и как се разваля магията?

Практиката показва, че те обикновено го правят с яйца, катинари с ключ, вода за баене и молитви. От това следва да се запитаме, нима на тези велики магове не е било известно това? Проблема се състои в начина на проникване на енергиите на Бог, които имат ограничение за въздействие върху човешкия организъм.

Единствено Божите енергии могат и са в състояние да изгонят демона или духа от нас. Това е било известно от дълбока древност и е било закодирано като послание към човечеството на кръста на който е разпънат Исус.

Там са изписани 4 букви INRI /ИНРИ/ – официалното становище на църквата е, че те означават ИСУС НАЗАРЕТСКИ РЕКС /ЦАР/ ЮДЕЙСКИ. Истината обаче разкриват рицарите – тамплиери. Тези букви означават – ИГНИ НАТУРА РЕГЕНЕРАНДО ИНТЕГРАЛ – природата се обновява чрез пречистващия огън (Ignem Natura Regenerando Integrat).

 Именно този огън, тази енергия от небето единствено може да освободи човека от чуждо вмешателство. Проблема е в това, че енергийните центрове /чакрите/ на човека са затворени по рождение, с изключение на 1-ва, но и тя не е активирана.

 И тъй като Бог дава право на свободен избор на всеки да отвори или да не отвори своите енергийни центрове към него, съществуват само два начина за проникване на божията енергия в човека - първият е човек да овладее сам тази енергия, а вторият е човек, който е овладял цялата енергия в 3-те и разновидности, да я предаде и същевременно по този начин да изгони паразитната душа -  (да развали магията).