"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – С кои зодии знака на Овен е съвместим?

 Да се ​​влюбиш в Овен означава да осъзнаеш, че характерната за него горещина се превръща в несравнима страст.

 Овен - Овен

Някои може да нарекат Овена своенравен, но като цяло сладките овни са доста лесни. В много отношения всеки знак е подходящ за Овен, когато става въпрос за романтика, с едно изключение: друг Овен. Да, любовната комбинация Овен-Овен е изключително трудна.

 Овен - Телец

Овните са пионери, които предпочитат да бягат на земята, като отказват да спрат, докато не достигнат финалната линия (независимо дали това е професионална цел или просто целевият им пробег за следобедно бягане). Телецът, от друга страна, предпочита живописния маршрут. Когато тези двамата се съберат - а това се случва рядко - Телецът може да се почувства така, сякаш винаги губи конкуренцията. Като знак, управляван от Марс, Овенът е супер състезателен и смята, че спокойното поведение на Телеца е отблъскващо. Тези два знака понякога могат да попаднат в привличащи противоположности отношения, където и двамата могат да растат чрез наистина обръщане на внимание на нуждите на другия.

Овен - Близнаци

Овен и Близнаци са най-силната двойка. Никой не може да накара Овена да се смее като Близнаци – и кой Овен няма най -невероятния смях? – докато никой не мотивира Близнаци като Овен. Въпреки че и двамата са пролетни бебета, които понякога се увличат в младежки игри, те също знаят как да уважават границите на другия. И двамата са безстрашни и се насърчават взаимно да изследват по-странната си страна в спалнята.

 Овен - Рак

Овен и Рак са кардинални зодии, което означава, че те винаги са първи на купона. И двамата обичат да инициират. Ето защо тази връзка няма проблем да започне, но може ли да продължи? Ракът разкрива по-меката страна на Овена, докато Овенът кара Рака да поема повече рискове. Като цяло Ракът е изключително чувствителен и, без да иска, Овните откриват, че често нараняват чувствата на Рака.

Овен - Лъв

Тези двамата като цяло имат много прекрасна, почти невинна връзка, когато нещата вървят добре. Но тъй като те имат много различни подходи към конфликта, може да е трудно да се върнат в споровете, след като преминат фазата на медения месец.

 Овен - Дева

Дева и Овен изглеждат малко вероятна двойка. Те всъщност имат много повече общо, отколкото обичайните стереотипи за всеки знак ни карат да вярваме. Девата е променлива земя: практична, адаптивна и отдадена на службата. Овенът, от друга страна, е кардинален огън: самозапочващ, възбудим и отдаден на постигането на цели. Когато ги съберете заедно, те не звучат толкова различно, нали? Овните изкачват планини, докато Девите преместват тези планини за хората, които обичат. Тази двойка знае как да свърши нещата.

 Овен - Везни

При Везни и Овен въпросът е: Привличат ли се противоположностите? Овен и Везни са противоположни зодии, което означава, че имат сходни цели, но се стремят към постигането им по напълно различни начини. Везните искат да се свържат и като кардинални знаци те водят чрез усилване на другите. Често запазват собственото си мнение за себе си, освен ако не смятат, че е необходимо да го споделят. Овните, от друга страна, водят чрез утвърждаване на собствената си воля. Везните смекчават Овена и същия дава на Везните разрешение да бъдат по-егоистични. Плюс това, химията между противоположностите обикновено е доста гореща. Разбира се, тази двойка не е най-очевидното съвпадение, но когато си дадат шанс, връзката помага и на двамата да растат.

 Овен - Скорпион

Овен и Скорпион са двата зодиакални знака, управлявани от Марс - планетата на действието и агресията - така че нещата със сигурност ще бъдат пикантни в този мач. Двата зодиакални знаци се разбират бързо и често го карат да работят като приятели с предимства или приятели. Но нещата стават по-сложни, когато някой - обикновено Скорпион - улавя истински чувства и иска да дефинира връзката. Скорпионът е свързан с емоционална отговорност и въпреки че Овенът често е честен до грешка, техният груб подход към живота може лесно да нарани егото на Скорпиона. Овен цени инерцията, докато Скорпионът цени последователността и с течение на времето тази разлика се отразява и на двамата.

Овен - Стрелец

И Овен, и Стрелец са огнени знаци, което прави този мач твърде горещ за справяне . Овенът е огнище, а Стрелецът е скитащ мъдрец. Заедно тези двамата превръщат утопичните визии в реалност. Като знак, управляван от Марс, Овенът няма проблем с преследването, но това, което харесват в Стрелеца, е, че никога няма съмнение какво мисли другият човек. И двата знака имат почти психическа връзка, породена от споделените им желания, особено когато става въпрос за секс и взаимно забавление.

Овен - Козирог

Заедно Овен и Козирог правят сложни отношения като колеги . Но какво да кажем за романтичните връзки? В  много отношения нещата са също толкова сложни - най-вече защото тези два знака в крайна сметка се оказват в противовес в работа и никаква романтична игра. Марс - планетата на действието и издръжливостта - се чувства овластен и в двата знака, което води до връзка, която е свързана повече с набиране на скорост и по-малко с вкусване на сладост.

Овен - Водолей

Овен-Водолей е много интересна комбинация от огън и въздух. Тъй като и двата знака са известни със своята независимост, Овенът и Водолеят обичат преди всичко себе си. И двамата са уверени и вероятно имат сигурни стилове на привързаност. Водолеят е хладнокръвен и пресметлив, докато Овенът може да е нетактичен. Заедно, освен ако не са наистина готови да се ангажират, нещата може никога да не преминат отвъд повърхностното ниво. Като приятели обаче, тези двамата са животът на партито.

Овен - Риби

Въпреки че тези двамата може да изглеждат така, сякаш имат много малко общо, като Рибите са известни като емоционалния космически кадет, а Овенът е известен като авантюристът, който е новатор, те са склонни да разкриват най-добрите страни един на друг. Рибите обичат да се грижат за своите любовници отколкото Овен. Единствената област, в която тези двамата срещат проблем, е тяхната комуникация. Овенът предпочита да води разговорите леки, прости и до момента, докато Рибите са склонни да стават поетични, като им отнема часове, за да стигнат до сърцевината на чувството.

Най-съвместим с Стрелец

Овен и Стрелец са върховната силна двойка от огнените зодии, които се запалват един друг, заедно с всяко парти. Овенът се разбира чудесно и с Деви, Близнаци, Везни, Лъвове и Риби.

Най-малко съвместим с Овен

Въпреки че огън срещу огън обикновено е чудесно съвпадение, двойната връзка с Овен обикновено е двойна беда. Това е твърде много от същия вид топлина за една връзка. Други трудни съвпадения са Козирози, Раци и Скорпиони.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.