"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Числото 8 е най-щастливото през годината на Заека – 2023г.

Кои са щастливите и неподходящи месеци през 2023г. за бракосъчетание?

По-голямата част от традициите за добър и лош късмет зависят от рождените дати и зодиакалните години на вашите партньори, има някои общи правила, които можете да увеличите, за да си осигурите по-добър шанс да живеете дълго и щастливо.

Вашият късмет зависи повече от зодиакалната година, в която сте родени, така че щастливите месеци и годините на всеки са различни. Например, ако сте Петел, най-добре е да избегнете брака през 2023 г., годината на Заека, който е срещу Петела, и вместо това да се ожените през 2024 година. Високосните месеци, които означават успех и изобилие, се считат за късметлии за сватбени тържества. През 2023 г. лунният високосен месец ще продължи от 22 март до 19 април.

Най-щастливите числа за предстоящата година са шест, осем и девет. Осем символизира богатството, девет означава вечност и вярност, а шест означава нежност и мекота. Четири, което означава нещастие, не е добро и трябва да се избегне при избор за женитба. Докато осми август, например, ще се счита за много щастлива дата за сватба. Можете също така да съберете всички числа (02/01/23), така че да са равни на осем.

Годината на Заека настъпва на 22 януари 2023 г., носейки със себе си си добри новини - годините на заека означават мир и надежда. Тези години са особено добри за съвместими знаци като кози, кучета, прасета и маймуни и особено лоши за змии, петли и зайци.

Месеците май, август, октомври и ноември се смятат за най-щастливите месеци за сключване на брак през 2023 г. и още  числата 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 и 29 . Втори октомври би била особено щастлива дата, тъй като когато съберете всички числа в датата - 10/2/23 - те дават осем.

Ако имате проблеми с намирането на щастливите данни, които са съвместими със зодиакалната година на вас и партньора ви. Просто изчакайте до 2024 г. - годината на Дракона се смята за най-щастливата от всички до сега!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa