"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя – Най-добрите кристални лечебни бижута за по-възрастни.

 

С напредването на възрастта грижата за телата и умовете ни е важна. Един от начините да направите това е да носите лечебни бижута с кристали. Този тип бижута могат да помогнат за подобряване на цялостното ни здраве и благосъстояние.

Кристалите са ефективен начин за достъп и използване на естествените алтруистични енергии на нашата планета. Най-добрите кристални лечебни бижута за по-възрастни ще зависят от индивидуалните нужди, но някои от най-популярните парчета включват:

Аметист

Аметистът е почитан майстор лечител с множество терапевтични свойства, особено полезен за възрастни хора. С помощта на лечебната енергия на Аметист можете да отхвърлите негативните емоции като страх и безпокойство и да култивирате положителни чувства като удовлетворение на тяхно място. И неговите трансформиращи сили не свършват дотук; също така помага да се превърне гнева в по-доброкачествени мисли, така че вашите любими възрастни хора да са по-малко склонни към безпокойство или тревожни реакции.

Розов кварц

Докато напредваме в нашите златни години, този вид кристал е идеален. Помага за отключване на богатството от любов, което ни заобикаля - благословия, от която всеки на всяка възраст може да се възползва изключително! Розовият кварц ефективно предава и приема любовта, тъй като от всички нас зависи да я съживим.

Аквамарин

Аквамаринът е мощен кристал за възрастни хора, успокоява тревогите и възстановява душевния баланс. Тъй като нашите близки остаряват и зрителната им острота започва да намалява, аквамаринът е отличен скъпоценен камък, който може да помогне за насърчаване на умствената яснота и релаксация. Той не само е страхотно средство за облекчаване на стреса, като абсорбира всяка негативна енергия, с която могат да се сблъскат, докато остареят, но високото му качество също така гарантира дълготрайни резултати, които със сигурност ще донесат спокойствие - както за тях, така и за семейството.

Амазонит

Амазонитът е идеалният скъпоценен камък, на който възрастните хора и техните семейства да се наслаждават заедно. Амазонитът е известен със своите невероятни лечебни свойства, както физически, така и емоционално. Подарете на вашия възрастен любим човек безценния дар здраве с този забележителен скъпоценен камък!

Ако се интересувате от лечение с минерали и кристали, моля пишете ми на redaktor@trafficnews.bg

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.