СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВ : Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания относно Коронавирус.

 

Уважаеми приятели на Traffic News, като езотеричен анализатор реших да изложа своите съждения относно тревогите или по-скоро паниката около новият бич - Коронавирус. Това ще бъде моята гледна точка, не като епидемиолог, политик, военен експерт и прочие… В едно свое интервю имах неблагоразумието да „предскажа“, че през 2020 година ще се появи нов щам, който ще порази психиката на човечеството. За жалост това вече е факт…

 

Какво точно е Коронавирус и с какво е по-различен този щам?

Трудно е да се предвиди кога ще се появят смъртоносни вируси, но теориите за конспирация са твърде предсказуеми. Теориите на конспирацията относно Коронавирус са паразитно натрапени, подхранващи тревогите и страховете на хората, които превръщат новият щам - Коронавирус бета версия в глобална пандемия.

Пропагандаторите, които определят Коронавирус като новата световна чума. Представете си една по-силна мутация на Коронавирус, имплантиран в дадено население, да речем със смъртност от 10% до 20% или по-висока - това може да причини истински хаос. Което ще рече, че масовото насаждане на страх може да вземе в пъти повече жертви отколкото самият Коронавирус.

Експертите сочат, че новата пандемия Коронавирус като щам е доста безполезен, за да предизвика тиха война в огромни размери като жертви. Изглежда, че вирусът убива само 2 на сто от жертвите и всеки пациент го разпространява средно само до 2,2 души. Което изключва една от теориите на конспирации, че Коронавирус е създаден като биологическо оръжие.

 Ефективни ли са медицинските маски и дезинфекциращите гелове за ръце?

За широката маса, които са без респираторни заболявания носенето на леки хирургически маски за еднократна употреба не се препоръчва. Тъй като не се вписват плътно, могат да позволят на малките заразени капчици да влязат в носа, устната кухина или очите. Също така хората, които докосват лицето си под маска с ръце, могат лесно да се заразят.

Хората с респираторно заболяване могат да носят тези маски, за да намалят шанса да заразят останалите. Имайте предвид, че запасяването с маски прави по-малко достъпни за болни пациенти и здравни работници, които се нуждаят от тях. Така че презапасяването с маски е породено по-скоро от страх, отколкото като предпазно средство.

Може ли самият страх от Коронавирус да ни разболее и да отключи някакво сериозно заболяване като рак, диабет и други?

Едва ли е тайна, че с напредване на времето имунната система на човека все повече става нестабилна, некачествени или изкуствени храни, динамичен живот и най-вече стресът, предоставят добра почва за всеки един възникнал вирус. Същото е и с Коронавирус. Да не споменавам пък за модната тенденция 4G и 5G мрежа, които разграждат тотално имунната система.

Коронавирус -завръщане в миналото?!

Когато говорим за коронавирус или всички видове пандемия в настоящето, следва да хвърлим един поглед и в миналото. Навярно сте чували за ужасяващата „Черна чума“ през XIV век от бактерията Yersinia pestis, често срещана при бълхите по различни видове гризачи и поразила смъртоносно десетки милиони хора в западна Европа. „Незнайно как и защо възниква появата на бълхи в големите населени места.  Какво всъщност се е случило, по онова време? Кардинал Сардини и група изследователи посещават Китай. От там с „научна цел“ ги внасят не в Рим, Генуезката република - днешен град Генуа. И ги предоставят на търговци, за да покажат на света това чудо. Така плъзват бълхи из цяла Европа.

За да „спаси“ народите от тази напаст тогавашният папа Климент VI нарежда изтреблението на всички котки. Този „хуманен“ акт поставя началото на царството на гризачите, а от там и Черната смърт. Кой печели? От една страна онези, които са искали човечеството да намалее и от друга производителите на парфюми. Водата е била заразена и повечето хора са се къпали с тези ароматни води.

 Грипната пандемия (испанския грип- инфлуенца)се появява през пролетта на 1918 година, която отнема живота на близо 130 милиона човека.  По-късно се установява, че това е било предизвикано от умишлено заразени пощенски гълъби. Може още да се изпише за грипната пандемия като например Ламската болест, която е предизвикана също от умишлено „инжектиране“ на кърлежите.

 Можем ли да се предпазим от Коронавирус и други подобни?

Както споменах  по-горе не съм медик и нямам право да предоставям информация с цел лечение, ала като гражданин имам правото на позиция и горещо бих ви препоръчал  Индрише (Pelargonium roseum), това е спасителят от всички грипни щамове, включително и умишлено насадения "Коронавирус". Нека бъде саксийно като цвете и вдишвайте по 3 пъти от него преди излизане и след прибиране в къщи.

И без паника, моля ви! Защото - „Няма жертви, има само доброволци!“…