"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя - Различните нюанси на синята аура и какво означава.

Аурата е вид ореол от енергия, която заобикаля всяко живо същество. Растенията, животните и дори земята имат аура. Аурите са различни по цвят и интензитет и отразяват енергията на живото същество, което заобикалят. Важно е да знаете, че аурите влияят и отговарят на вашето тяло и дух. Например, вашата личност може да повлияе на цвета на вашата аура, но непочистената аура може също да причини физическо заболяване.

Сините аури често се свързват със спокойни, чувствителни личности, но в синята аура има много различни нюанси. Вашата енергия има нещо общо с небето и морето, но точно като тези елементи, тя може да бъде неподвижна или накъсана, ярка или облачна. 

Преди да се потопим в различните нюанси на синята аура, нека да разгледаме основите на това, какво означава синя аура. В изкуството и интериорния дизайн синьото е успокояващ цвят, психологически свързан с усещане за спокойствие. За разлика от топлите цветове, като червеното и оранжевото, които предизвикват и съответстват на емоции, толкова горещи, колкото пламъците, които ги произвеждат, синьото е хладен цвят, който е свързан с най-спокойните елементи на природата - и най-спокойните тенденции на човека. Докато червените аури заобикалят страстни, самообладаващи хора, сините аури заобикалят състрадателни, интуитивни хора.

Със синята аура нюансите, които са по-близки до черното, отколкото до бялото, обикновено представляват наранен дух. Цветовете, по-близки до бялото, от друга страна, представляват по-чист и по-успешен дух. Вашият доминиращ цвят на аурата обикновено съответства на най-доминиращата ви чакра. С други думи, синята ви чакра е толкова доминираща, колкото и аурата ви е синя. Всяка чакра е свързана с различен цвят на дъгата и различна част от тялото ви, от червения корен (долната част на тялото) до виолетовия венец (мозъка).

Ето някои от най-често срещаните различни цветове на синьото. Какво казва вашият конкретен нюанс за вашите личностни черти и поведение?

 

Тюркоазна аура

Преминавайки към зелено в цветовия спектър, тюркоазената аура отразява връзка с имунната система, което може да означава, че вашите личностни умения са идеални за хуманитарна професия. Вие сте чувствителни и състрадателни, а тялото и умът ви бързо се адаптират към заплахите и успокояват негативните емоции или събития, което не винаги може да изглежда като спокойствие за другите хора.

 

Кралско синя аура

Най-чистото синьо от всички нюанси на синя аура, кралското синьо (понякога наричано кобалтово или „истинско“ синьо) е толкова силно свързано с чувствителността, че понякога предполага ясновидски способности. Независимо дали сте във връзка с по-високо духовно ниво, вероятно ще бъдете щедри, отворени, давате и имате добре развито чувство за интуиция и емпатия. Не се страхувате да прегърнете нови възможности и среди, защото не сте приковани към някакво постоянно състояние или замъглени от страх или негативност.

 

Небесно синя аура

Аурите, които са светли, ярки или полупрозрачни, отразяват повече положителна енергия от аурите с тъмни, кални тонове, които предполагат отрицателна енергия и отрицателни настроения. Колкото по-светла е синята ви аура, толкова по-спокойна и позитивна вероятно е вашата личност. Светло синьото е спокоен, комуникативен цвят, а светлосините аури са свързани с яснота, честност и спокойствие. Докато всички светли нюанси се свързват с положителни взаимодействия, светло синьото има особено силна връзка с добрите комуникационни умения.

 

Облачна или мътна синя аура

Мътни, кални или непрозрачни сини аури може да принадлежат на хора, които са несигурни, вместо да приемат честност и комуникация. Тъй като синята аура често заобикаля чувствителните хора, този страх може да бъде особено труден и особено повлияващ върху вашите решения, ако не знаете как да контролирате собствената си интуиция и глас. Ако имате мътна или кална синя аура, може да се страхувате да изразите истински себе си.

 

Синьо-индигова аура

Вашата аура прилича ли на нюанс някъде между наситено синьо и наситено лилаво? Синята аура с нюанси на индиго може да показва личност, която има склонност към по-дълбоки, по-интуитивни чувства. В крайна сметка индигото е свързано с чакрата на третото око, а индиговите аури показват дълбока интуиция и чувствителност. Тъй като синьото и индигото са едно до друго в цветовия спектър, да останеш спокоен и да общуваш добре са умения, които често вървят ръка за ръка с общуването с другите и дълбоките чувства.

 

Следва продължение…

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.