"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя - Различните нюанси на бялата аура и какво означава.

 

Цветът на аурата се влияе от здравето - както физическо, така и психическо - това, което преживяваме в момента и как "управляваме" енергията си през повечето време. И така, какво означава бялата аура?

Белите аури представляват състояние на чистота. Те заобикалят хора, които блестят отвътре и отвън. Хората с тази аура са най-устойчиви на поквара и други негативни енергии, които ни заобикалят. Както при всички аури, има спектър от нюанси в цвета, вариращ от най-чистото бяло до по-тъмен, мрачен тон. За разлика от много други цветове на аурата, бялата аура може да има множество значения - тя може да бъде както начало, така и дестинация.

Повечето новородени започват живота си с бяла аура, представляваща тяхната невинност. Разбира се, възрастните могат и притежават бели аури, особено тези със силни духовни връзки. Независимо от произхода, не може да има съмнение, че бялата аура представлява истинско и безкористно благо.

Връзката между бялата аура и коронната чакра. Какво е бялото значение на аурата? От енергийна гледна точка се смята, че бялото е цвят с много висока вибрация, свързан с чистата светлина. Бялото се смята за един от най-редките цветове на аурата. Той показва чистота, почтеност и високо ниво на духовност. Тъй като коронната чакра е разположена в горната част на главата или малко над главата, човек с бяла аура се чувства привлечен към по-висшия духовен свят. Такива човешки индивида се чувстват привлечени от съзнанието, връзката с по-висша сила, мъдростта, себереализацията, присъствието и самосъзнанието. Като отразяваща аура, бялото често отблъсква лошата енергия и негативните аури само чрез присъствие.

Дарените с бели аури почни винаги са над нещата. Но ако бялото изглежда тъмно или мътно, това може да означава прекалена наивност и саможертва.

Какво е скритото послание на бялата аура за вашата личност?

Въпреки че традиционно не са съпричастни, хората с бяла аура имат много съпричастност и по същия начин са склонни да бъдат привлечени от нуждаещите се. Тези, които имат бяла аура, често са настроени, когато нещо не е наред или някой се бори. За разлика от емпатите обаче, тяхната вродена невинност им позволява да бъдат заблудени от измамниците. Много хора с бяла аура по подобен начин са били манипулирани единствено от неумолимо желание да правят добро и да бъдат полезни.

В зависимост от вашите лични и духовни вярвания, бялата аура може да има много по-голямо значение. Често се приема, че представлява връзка с божественост или човек, внимателно пазен от ангели. Например, хората, които по чудо оцеляват в катастрофални ситуации, се казва, че са имали бяла аура около себе си, дори и само временно. Независимо дали наистина вярвате в тези черти, не е така, безспорно е, че хората с бяла аура са добри и здравословни хора като цяло. Честността, лоялността, въздържането от това, което е лошо, и демонстрируемата безкористност са ясни за всички. Както при всички аури, тази може да се измести или промени, когато децата загубят своята невинност и приемат други цветове на аурата или когато възрастните станат по-малко устойчиви на заобикалящите ги енергии.

Тъй като тези с бяла аура искат да видят доброто във всичко, те могат да бъдат наивни за истинските намерения на другите хора. За съжаление, те могат да бъдат използвани чрез манипулативно поведение или нечестност. Те също могат да бъдат толкова духовно свързани, че им е трудно да схванат реалността. Това поведение може да доведе до прекалено осъдително и затворено мислене.

Бялата аура излъчва чистота и отблъсква негативните енергии и онези, които са в съюз с тях. Въпреки че му липсва вродената свръхчувствителност на лилавата аура , той е не по-малко духовен и решителен в стремежа си да помага на страдащите и нуждаещите се. Тези, които притежават бяла аура, са страхотни приятели и партньори за цял живот, но тяхното първо задължение винаги ще бъде тяхното привидно божествено и безкористно призвание да помагат както на хората, така и на животните.

Тяхната уникална невинност може да има цена и хората с бяла аура винаги ще зависят от своите близки, за да осигурят допълнителен слой защита от злините на реалния свят. Като цяло, бялата аура блести със своята доброта и винаги е добра аура.

Приятелството и любовта с хора с бяла аура са лесни, стига да поддържате моралистичните им възгледи и да не попадате в категорията на лошото. Като приятели те са лоялни и винаги са готови да помогнат.

Отрицателното е, че тези с много недостатъци може да се чувстват осъдени или дори недостойни да бъдат около тях като мярка за вина, дори ако индивидът с бялата аура никога не го споменава. Белите често имат трансцендентен възглед за света, чувствайки вътрешна отговорност към по-висша сила или стремеж, който може да се превърне в източник на разочарование за сродните души, които изобщо не са съгласни с идеята.

Ето защо е важно да подхождате към всяка връзка с някой, който има бяла аура, като към пакетна сделка. Въпреки че може да се промени в близко или далечно бъдеще, трябва да приемете неговата постоянство и да действате съответно.

Има по-голяма тежест от нормалното върху тези, които влизат във връзка с притежателите на бяла аура. Тяхната чистота, наивност и желание да намерят доброто във всичко често ги прави уязвими за измама и злоупотреба от другите. В крайна сметка най-белите чаршафи се цапат най-лесно.

Въпреки че е жестоко иронично, че най-защитният цвят на аурата може да защити всичко, освен себе си, ухажорите трябва да имат предвид това допълнително ниво на отговорност. Очаквайте любовта да бъде толкова истинска, дълбока и удовлетворяваща, колкото е възможно за човека, но знайте, че тяхната аура няма да им позволи да имат свят, съдържащ само вас. Тяхната природа винаги ще се стреми да помага безкористно и да лекува света и по този начин можете да бъдете до тях, но никога да блокирате пътя им.

Тези люде с бяла аура са най-щастливи в работни места със социално взаимодействие или такива, които са от полза за другите. Ако в кариерата им липсват и двете от тези черти, може да им е много трудно да успеят, тъй като умът им често е другаде. Често можете да ги намерите в организации за спасяване на животни, като служители на наземни благотворителни организации, като медицински сестри, терапевти и в различни професии, където присъщите им черти могат да блестят.

Изключително малко вероятно е те да причинят проблеми или конфликт на работното място и са относително надеждни. Въпреки това, да помогнеш на някого си струва всичко за него и не е нечувано човек с бяла аура да пожертва работата си за това едно велико дело. Дори в тези случаи просто няма съжаления и то винаги е добронамерено. Хората с бяла аура също не са големи фенове на разговорите, вместо това предпочитат дълбоки, смислени разговори, от които могат да придобият прозрения или знания.

Следва продължение…

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.