"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Дивата природа на Стрелците.

 

Въпреки, че по принцип са безгрижни, открити и дружелюбни, Стрелците, имат някои отрицателни аспекти на личността си. Те могат да бъдат нетактични и гръмогласни, скучни и преди всичко неудобни.

Ежедневието на много Стрелци може да бъде пълна бъркотия. Личното им пространство може винаги да е разхвърляно и рядко поставят нещо, където може лесно да бъде намерено. Тяхното разсеяно внимание също означава, че забравят срещите или закъсняват, което може да бъде разочароващо и неудобно за другите.

Дивата природа на Стрелците означава, че те отказват често да се съобразяват с ежедневните социални очаквания. Те са непокорни и оригинални в мисленето и поведението си, което понякога може да ги накара да изглежда малко странно, комично или шокиращо за хора, които са по-коректни и конвенционални.

Вероятно най-негативният аспект на природата на Стрелците е, че тези хора са избухливи и сприхави. Техният нрав може да избухне внезапно дори за най-незначителните неща и когато това стане, те използват думи, за да атакуват отсрещните, които плачевно нараняват. И точно толкова бързо „агресивността“ им отминава, преодоляват горчилките и отново отварят вратите на добронамереността.

Поради способността си за съзерцание и критични мисли, Стрелецът е склонен да надценява интелекта си и в резултат на това може да изглежда като егоист.

Стрелците са едни от най-уверените хора, които бихте могли да срещнете. Тяхната увереност се отразява добре на поведението им и често предвещава добро за тях. Въпреки това, те могат да излязат като прекалено самоуверени личности. Това като те признават своята настойчива нагласа и често разчитат на себе си, Стрелците може да изглеждат изключително самоуверени за повечето хора.

Стрелците понякога пропускат да обърнат внимание на външния си вид или поведение. Почти винаги са загрижени за доброто на другите, че почти не се съсредоточават върху поведението или външния си вид на публично място, което ги кара да изглеждат странни или неловки.

Практичността е силната страна на Стрелците. Въпреки това, че са приятелски настроени и се грижат за другите и винаги са до тях, практичният им подход към живота ги кара да изглеждат безчувствени и емоционално студени. Често се възприема като пренебрежителни към чувствата на другите хора. В действителност обаче те са практични и не вземат решения фриволно-емоционално.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.