"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще засегнем темата – за скритите послания в сънища и прераждания тук, и сега.

 

Скъпи читатели, когато осъзнаем или се пробудим, изпълнявайки своята мисия, ние сме готови за следващото си прераждане. Ето защо ми хрумна идеята всеки един или една от моята страница, да сподели своето прераждане.

Именно в тази статия ще прочетете откровенията на реални хора от социалната мрежа и така, нека ви предоставя всяко едно с имена и без редакция от моя страна!

Силвия Керековска: Моята мисия на тази земя сега в този живот е да върша само добро и да помагам на хората....това поне ми беше казано една нощ когато сънувах Богородица с Младенеца виждайки ги в небето с ореоли и в съня си чух глас ,който ми каза че е Бог и точно това е моята мисия на тази земя,че той ме е изпратил тук на Земята да върша добрини....но и каза следното....

"......ще вършиш добро....но не винаги ще ти се отвръща със същото....но ще дойде ден когато АЗ ще сляза на Земята и ще оставя само хората които са те обичали истински"......

След тези думи се събудих....дали не споменаваше за Второто пришествие....постоянно се питам това...

Но това което каза наистина е точно така...правила съм и правя много добро....но на тези,които най- много добро съм правила те ми забиха нож дълбоко... много дълбоко в душата....и това боли много....

Никога от никого не съм очаквала да ми връща доброто което съм правила и правя....но не съм очаквала ,че тези за които бях готова и съм....да скоча в огъня ще ме унищожат като човек...

Но това е животът... Всеки учи уроците си... Но съм сънувала 3 мои прераждания...

1.Много назад в годините - Корабокрушение с кораб и само аз оцелявам на някакъв остров...сънувах се жена... 2. Любимка на Султан...която е отровена с вино от другите му фаворитки или жени.... 3. Някъде във Франция била съм от съпротивата...бита до смърт в някакво подземие от нацистите...и ме спасява един нацист...в момент когато един друг нацист който ме биеше...ме застрелва с куршум в крака....и се събудих с ужасна болка в точно този крак в който бях застреляна и на това място си имам родилно петно.....точно като от куршум....и тук се сънувах като жена....

Имам фобии от морето,по точно водата в морето... Фобия от вино... Фобия от оръжия.... След тези сънища ми стана ясно защо...са тези фобии....просто навързах нещата....

Sirvart Diulgerian: Здравейте, аз имах извън телесни преживявания преди около 15 години,пътувания,видях си преражданията, минах 1-ви Страшен съд, умирах на няколко пъти и ме върнаха,видях си целия живот от раждането до смъртта, и неща,които не мога да ви кажа,защото са тайна. Благодаря ви,че не ме мислите за луда,а и така да е, не ме вълнува твърде.Знам какво ще стане с планетата.... мисията ми тук е да донеса Мир и Светлина,да създам Рай на Земята пък било то и на друго място. Прераждането всъщност е душевен Катарзис.

Марианчето Василева: Чудех се, защо като чуя тъпан се чувствам много особено, кръвта ми закипява, сякаш всичко наоколо изчезва, чувам и усещам само ритъма, който ме влудява, хипнотизира....от дете до ден днешен. Преди време видях и разбрах, защо се случва това с мен. Бях старица, с бяла коса. Имаше племе наредено в кръг, с маски на лицата - страшни...обред някакъв. И аз шаманка сред тях, чувах много ясно и отчетливо ритъма на тъпаните....Друг път се видях дама, висока с дълга рокля в имение наподобяващо малък замък. Гледах през прозореца, гледката беше невероятна. Чаках някого, бях сама, усещах самотата....

Виждала съм се в бяла роба, пак бях жена, с дълга плитка. Дом, в който има огнище, люлка, бебе, любящ съпруг. Усещане за много голяма обич и разбирателство. След това идва нещастието, крием се от някого, не виждах ясно от кого. Планинска местност, крием се, но за жалост, аз загивам....болка и скръб, оставям детето и съпруга си сами. И за последен път се видях като малко момиченце, което тича около две дами с дълги рокли. Смеех се, бях много щастлива. Имаше фонтан и красива градина...до мен се приближи малко по голямо дете, искаше да ми каже нещо, да ме спре, момче беше, лицето му се запечати в мислите ми....със сигурност нещо злокобно е последвало, не го видях , но го усетих от погледа на момчето.

Това е! Благодаря!

 Nadya Doncheva: Виждала съм се в няколко прераждания. Сънувам, че живея в бели сгради вкопани в скалите, без пердета. Всички спим на земята на някакви килими. Аз съм малка, защото виждам хората в краката. Те носят дълги роби. Много дълго съм оглеждала сградите, за да позная къде съм била. Най много пролича на Палестина, на домове, градени в скали. Виждам коне, нервно да тъпчат на едно място в пясък или пепел, защото вдигат облаци прах. Готвят се да тръгват нанякъде. Мен ме водят в някаква кула от дърво, затварят ме. Зная, че ще ме освободят, когато се върнат конниците. Не зная дали съм момиче или момче, просто дете. Два пъти сънувам тези места и хора, но споменът за този съм е много ясен.

 

Radi Sergeeva Hristova: Спомни си кой си !

Ще ви разкажа едно от чудесата в най-ранната ми детска възраст. За далечните спомени на душата и за това как дечицата помнят и са отворени към небесното,Божественото.

Когато бях малко момиченце , почти всяка нощ до около 4/5 годишна възраст , сънувах един и същи сън . Сънувах  се като индианка, до мен за ръка ме държеше "мама" - един млад ,мъдър индианец с дълги тъмни коси . Индианец - но знаех ,че това е "мама" ,душата на мама от този ми живот.

Помня, че бягахме, уплашени , до нас и след нас имаше още индианци,всички тичахме .Така и не видях от какво и защо. И до днес помня страха и ужаса който изпитвах тогава.

Това се повтаряше многократно ...отново и отново,същият сценарии докато една нощ в поредния ми такъв сън , както бягахме с "мама" . просто видях продължението ...нещо ме хвана ,сграбчи ме и ме убиха, прерязвайки гърлото ми .Това бе последният път в който сънувах. Сякаш трябваше да изживея този спомен ,за да мога да се освободя завинаги.

Можете ли да си представите ... в онези времена когато имахме по телевизията само " канал 1 " , а по-късно и ''ефир 2 '', аз не бях гледала филми с индианска тематика, изобщо не знаех какво е индианец и как изглежда . Но оживено разказвах на майка си за изживяванията ми по време на сън, с точните думи ,описания и наименувания .

Това е моята история и е истина!