"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя – Четирите зодиакални знаци, които обичат да си подаряват време.

Бихте ли прекарали един ден с най-добрите си приятели или бихте го използвали като извинение да се отпуснете или просто да останете сами? Вероятно нямате нищо против да отделите малко време оставайки насаме със себе си. Това не е лошо и всъщност може да е продукт на вашата зодия.

Самотата не означава просто да си сам. Да бъдем сами често е избор, а понякога просто така се случва. Но да бъдеш сам и да бъдеш самотен, са две различни неща - пише  Росица Вакъвчиева и продължава. Да бъдеш сам не е нещо лошо. Всички ние имаме нужда от лично пространство, от време, в което да останем насаме със себе си. Има много хора, които живеят сами, но не се чувстват самотни. Напротив - те се радват на свободата и уединението си, и съумяват да живеят пълноценен и удовлетворяващ живот.

Има ясна разлика между това да си самотен и да си сам. Въпреки че никой не обича да е самотен, има четири зодии, които се нуждаят от почивка от хората, от суматохата динамична, за да могат да се върнат освежени и готови за общуване. Ако това звучи като комфортно, може да сте една от зодиите, които най-много ценят времето, прекарано сами.

Рак

Като домошари, Раците често избират да се сгушат на дивана по време на нощно купонясване и ако това означава, че ще трябва да прекарат нощта сами, тогава неизбежно се затварят в комфортната си черупка. Да не говорим, че този майчински знак работи денонощно, за да се грижи за другите, така че те понякога са щастливи, имайки възможността да се насладят на всеки момент сами, който могат да получат.

Дева

Въпреки че Девите са склонни да бъдат много приветливи хора, те също намират социалните среди за доста изтощителни. За да запазят очарователните си личности, те трябва да си правят чести почивки и да презаредят енергията си. Девите също обичат да организират сами собственото си самотно парти. За тях вихренето в самотата е почти цяло щастие - време за размисли, време за анализи, време за иновации.

Скорпион

Скорпионите имат репутация на мистериозни и отмъстителни, планирайки задълбочено своето сладко отмъщение, „скрити“ тъмнината на жилището си. Шегувам се, разбира се, но често  излъчват настроение, което стресира понякога останалите хора. Скорпионите се нуждаят от пространство, за да обмислят своите избори и да обработят мислите си. Те предпочитат да правят това сами, защото знаят, че са единствените, които трябва да живеят с решението си, и не искат външни мнения да ги повлияят по един или друг начин.

Козирог

Козирозите са много независими, особено когато работят. Единственият зодиакален знак, на когото Козирога може да се довери, за да се свърши работата както трябва, са самите Козирози, така че когато имат краен срок за изпълнение, този впечатляващ земен няма проблем да изключи останалия свят, докато проектът не приключи както трябва.

 „Ако някой е сам, не значи, че е самотен, също както ако някой е сред тълпата, пак не значи, че не е самотен.“ - Епиктет

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.