"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя – Едни от най-успешните зодии в бизнесът и предприемачеството.

Има зодиакални знаци, които са прословути със своята яростна решителност и имат силен стремеж и амбиция. Те са вродени лидери в бизнеса, които не се страхуват да поемат рискове и да процъфтяват под натиска на конкуренцията. Техният състезателен дух и способност да мислят в движение ги правят подходящи за забързания и изпълнен с предизвикателства свят на бизнеса. Прочетете по -надолу, за да узнаете зодиите, които най-често се свързват с успеха в света на бизнеса.

 

Телец

Телците са известни със своята практичност, постоянство и непоколебима решителност. Те притежават силна работна етика и имат умение по финансовите въпроси. Техният методичен подход и способността им да останат фокусирани върху дългосрочни цели често ги водят до успех в света на бизнеса.

Някои от известните предприемачи представители наТелец са Бил Форд, Марч Зукърбърг, Алекс Айкон

 

Близнаци

Близнаците знаят как да говорят с хората и да казват нещата, които хората трябва да чуят, без да лъжат. Близнаците не се страхуват да излязат извън зоните си на комфорт и се адаптират добре към промяната. Те работят най-добре под напрежение и крайни срокове и обожават интелектуално възнаграждаващия бизнес. Близнаците се вписват добре в пазарите на акции и в недвижимите имотни сделки - много подходящи за лидерски позиции в света на бизнеса.

Някои от известните предприемачи Близнаци са Доналд Тръмп, Анил Амбани, Лакшми Митал, Алън Купър 

 

Лъв

Лъвовете са вродени лидери, които излъчват увереност и харизма. Имат отлични комуникативни умения и могат да вдъхновят другите със своята страст и ентусиазъм. Тяхното силно присъствие и способност да поемат отговорността ги правят много подходящи за лидерски позиции в света на бизнеса.

Някои от известните предприемачи са Нараян Мурти, Сергей Брин, Сачин Бансал

 

Дева

Девите са известни със своя аналитичен ум и внимание към детайла. Те имат набито око за идентифициране на проблеми и намиране на практически решения. Техният педантичен характер и организационни умения ги правят ценни активи във всяка бизнес среда.

Някои от известните предприемачи Деви са Уорън Бъфет, Лари Елисън, Бионсе

 

Везни

Везните притежават отлични междуличностни умения и са известни със способността си да поддържат хармония и баланс. Те са отлични в преговорите и работата в екип, като ефективно изграждат взаимоотношения и партньорства. Тяхната естествена дипломатичност и чувство за справедливост играят огромна роля за успеха им в света на бизнеса.

Някои от известните предприемачи от Везни са Серена Уилямс, Ким Кадаршиан, Сам Уолтън

 

Скорпион

Скорпионите са силно амбициозни личности, които не се страхуват от предизвикателствата. Имат силна интуиция и могат да вземат стратегически решения, които дават страхотни резултати. Тяхната решителност, изобретателност и способност да се адаптират към променящите се обстоятелства често ги карат да превъзхождат в конкурентна бизнес среда.

Някои от известните предприемачи от зодия Скорпион са Нита Амбани, Малайка Арора, Шахрук Хан

 

Стрелец

Предприемачите от зодия Стрелец са със силен интелект, имат проницателен мисловен процес и любопитни умове. Те обичат да изследват нови възможности и са твърде фокусирани върху работата си. Упоритостта се смесва с тяхната твърдост и може да бъде много безкомпромисна, когато става въпрос за бизнес. Политиката, философията и моралът са тяхната силна страна. Оптимизмът и вярата ще ги преведат през най-неприятните преживявания в света на бизнеса.

Някои от известните предприемачи от зодия Стрелец са Андрю Карнеги, Маниш Малхотра

 

Козирог

Козирозите са известни със своята силна работна етика, дисциплина и решителност. Те притежават отлични организационни умения и са естествени плановици. Способността им да си поставят ясни цели и да работят усърдно за постигането им ги прави успешни в света на бизнеса.

Някои от известните предприемачи от зодия Козирог са мадам Си Джей Уокър, Туинкъл Хана, Майкъл Нютон

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.